Un fost fotbalist al CFR Cluj s-a sinucis. Avea doar 43 de ani

Publicat: 25 02. 2021, 13:38
Actualizat: 25 02. 2021, 13:49
Un fost fotbalist al CFR Cluj s-a sinucis. Avea doar 43 de ani. Sursa foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

CFR Cluj a anunțat joi moartea unui fost fotbalist al echipei.

Echipa clujeană a postat joi, pe Facebook, un mesaj prin care anunță că Sergiu Marian, fost jucător la CFR, a încetat din viață marți, 23 februarie, informează GSP.

„Drum lin spre stele, Sergiu Marian!

Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23 februarie, la doar 43 de ani. În aceste clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris oficialii CFR pe Facebook.

Fostul fotbalist a fost găsit spânzurat

Potrivit știridecluj.ro, fostul fotbalist ar fi fost găsit spânzurat în locuința mamei sale.

Marți, în jurul prânzului, Poliția Cluj a fost informată că un bărbat a fost găsit mort într-o locuință din cartierul Mănăștur. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, împreună cu o ambulanță.

După efectuarea manevrelor de resuscitare, fostul jucător a fost declarat decedat și transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj.

Autoritățile au deschis o anchetă

Poliția a început o anchetă pentru a stabili împrejurările morții acestuia. Se pare că fostul fotbalist s-ar fi spânzurat în apartamentul mamei sale, situat în zona Calea Florești, Mănăștur, marți dimineață.

„La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 11.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca  au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a fost găsit decedat prin spânzurare, în locuinţă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti, împreună cu un echipaj al ambulanţei, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, au constatat decesul acestuia.

Cadavrul a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au informat autoritățile.

Sergiu Marian a fost jucător al CFR Cluj în sezonul 1999-2000.