8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Alexandru Rafila: „Primele luni ale noului an se anunță dificile. Lucrez împreună cu colegii mei ca să depășim această perioadă cât mai repede”

Publicat: 02 01. 2022, 08:00
Actualizat: 02 01. 2022, 16:09

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis un mesaj pe pagina de Facebook, în prima zi din 2022, prin care le urează românilor sănătăte. Însă îi și avertizează, în același timp, că primele luni ale noului an se anunță dificile pentru că pandemia nu a trecut. „Pentru a le depăși avem nevoie de solidaritate, responsabilitate și empatie unii față de ceilalți,” a scris Rafila pe rețeaua de socializare. (Citește mai multe aici…)

O britanică și-a găsit telefonul mobil în România, după ce i-a fost furat la un târg de Crăciun din Birmingham

O tânără din Marea Britanie, căreia i-a fost furat telefonul într-un Târg de Crăciun din Birmingham l-a găsit după o săptămână, în România. (Citește mai multe aici…)

Poliţia olandeză a făcut mai multe arestări la o petrecere ilegală cu sute de persoane

Poliţia din Olanda a pus capăt sâmbătă unei petreceri ilegale începute vineri şi care aduna sute de persoane din mai multe state europene venite să celebreze Anul Nou într-o fostă uzină din oraşul Rijswijk, în centrul ţării. (Citește mai multe aici…)

Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2022: Lună Nouă în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. (Citește mai multe aici…)

Un american s-a dus la supermarket să cumpere o ciocolată pentru copii și s-a întors acasă milionar

Un bărbat din statul american Virginia s-a dus la supermarket să cumpere o ciocolată cu lapte pentru copiii lui și s-a întors acasă după câteva minute milionar. (Citește mai multe aici…)

Focar de coronavirus la o staţie de cercetare din Antarctica, desi toată echipa era vaccinată cu schema completă. Cum a ajuns virusul printre angajați, în cel mai izolat loc din lume

O staţie de cercetare belgiană din Antarctica se confruntă cu un focar de coronavirus, chiar dacă toți cei care lucrează acolo sunt vaccinaţi cu schemă completă şi se află în unul dintre cele mai izolate locuri din lume. Până în prezent, cei infectaţi au prezentat simptome uşoare. (Citește mai multe aici…)

Ministrul britanic al Sănătăţii infirmă introducerea de noi restricţii anti-Covid: Trebuie să învăţăm să trăim cu virusul

Ministrul britanic al Sănătăţii, Sajid Javid, a declarat – sâmbătă-  că nu vor fi introduse noi restricţii decât „în ultimă instanţă” în Anglia, în ciuda înmulţirii cazurilor de infectare cu Omicron. El a precizat că trebuie obţinute mijloacele pentru a putea „trăi cu virusul”, prin vaccinare, tratamente şi depistare masivă. (Citește mai multe aici…)

Alertă cu bombă la gara din Târgovişte. Toate persoanele din interior au fost evacuate

Un bărbat a anunțat autorităţile, sâmbătă, că la Gara Târgovişte ar fi o bombă, la faţa locului deplasându-se poliţişti şi reprezentanţi ai SRI pentru verificări, informează IPJ Dâmboviţa. (Citește mai multe aici…)