A murit soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru

Publicat: 31 01. 2022, 23:07
A murit soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru / Sursă foto: Facebook

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru a murit, luni, la vârsta de 35 de ani. Aceasta a fost una dintre cele mai talentate şi mai valoroase voci ale scenei constănţene. 

Vestea morții sopranei a fost făcută publică de Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanţa.

„Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectat enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume, a fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor. Smaranda a fost o mare artistă plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă, a fost o adiere cu tăria unei stânci. Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!”, scrie în mesajul postat pe Facebook.

Smaranda Drăghici-Pâslaru va fi condusă pe ultimul drum miercuri, 2 februarie 2022. Cei care au apreciat-o îi pot aduce ultimul omagiu la Casa Albastră din Constanţa, iar miercuri, 2 februarie, va fi pentru ultima dată la teatrul pe care l-a slujit. În cadrul instituției de cultură va avea loc, la ora 13:00, slujba religioasă.

Soprana era una dintre cele mai talentate şi mai valoroase voci ale scenei constănţene. S-a născut la 4 august 1986 și a absolvit Colegiul Naţional de Arte ”Regina Maria” din Constanţa (secţia Muzică – canto şi pian), apoi Conservatorul, revenind în oraşul său pentru a străluci pe scena de la malul mării.