A murit unul dintre cei mai longevivi primari din Maramureș. Acesta a fost agățat de un tramvai care l-a târât 10 metri

Publicat: 26 10. 2021, 17:58
Actualizat: 26 10. 2021, 21:00
A murit unul dintre cei mai longevivi primari din Maramureș. Acesta a fost agățat de un tramvai care l-a târât 10 metri / Sursă Foto: Captură

Pop Gavril, unul dintre cei mai longevivi primar din Maramureș, a murit după ce a fost agățat de un tramvai și târât aproximativ 10 metri.

Incidentul s-a petrecut luni dimineață, în București.

Primarul comunei Boiu Mare din Maramureș a venit în Capitală, împreună cu fiul său, cu o serie de proiecte, la Ministerul Dezvoltării. Au parcat mașina și au vrut să traverseze strada.

Fostul primar a fost agățat de tramvai și târât aproximativ 10 metri.

Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale, însă din cauza leziunilor grave suferite, a decedat.

Pe data de 5 noiembrie era ziua sa de naștere și ar fi împlinit 65 de ani.

Mesajul transmis de parlamentarul Gabriel Zetea

Deputatul PSD Gabriel Zetea a postat, pe pagina sa de Facebook, un text prin care îl omagiază pe fostul edil maramureșean.

„Când Dumnezeu alege să ne cheme în Împărăția Lui, rămân doar întrebări fără răspuns și o durere adâncă în sufletele familiei îndoliate. Gavril Pop, primarul comunei Boiu Mare a ajuns într-un loc unde e doar lumină și verdeață, unde e pacea fără sfârșit.
Rămas bun, domnule primar! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”- a afirmat social-democratul într-un text postat pe pagina sa de Facebook.