Accident grav în Sibiu: Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit un autobuz cu 50 de persoane la bord

Redactor:
Corespondenti
Accident grav în Sibiu: Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit un autobuz cu 50 de persoane la bord
Un bărbat a murit, miercuri, după ce intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit frontal de un autobuz, pe drumul dintre localitățile Orlat și Cristian, din județul Sibiu. În autobuz erau 50 de persoane, care au fost preluate de alt vehicul.

Potrivit reprezentanților Ambulanței Sibiu, șoferul mașinii care a intrat pe contrasens a murit pe loc.

„Accidentul rutier a avut loc între Orlat și Cristian, între un autoturism și un autobuz. Șoferul autoturismului este încarcerat și prezintă leziuni incompatibile cu viața. În autobuz se aflau aproximativ 50 de persoane care au fost preluate de alt autobuz. Nimeni din autobuz nu este transportat la spital”, au transmis reprezentanții Ambulanței Sibiu.

La rândul său, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, spune că șoferul vinovat a intrat pe contrasens.

„Șoferul unui autoturism condus dinspre Orlat spre Cristian a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autobuz condus regulamentar din sens opus. În urma impactului șoferul autoturismului a decedat pe loc”, a spus Welter.

Traficul în zona producerii accidentului este blocat pentru efectuarea cercetării la fața locului.

 

 

Inchide