Accident rutier în Vrancea, soldat cu cinci victime, dintre care una a murit

Publicat: 05 09. 2020, 18:36

Accident rutier produs pe DN 2 D, pe raza comunei Boloteşti, în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului au rezultat 5 victime, dintre care 2 victime rămase încarcerate. Una dintre acestea, de sex masculin, a decedat.

La faţa locului locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra.

Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea celor 2 victime rămase încarcerate.

Din nefericire, una dintre victime, de sex masculin, a fost extrasă fără semne vitale. Celorlalte 4 victime le-au fost acordate îngrijiri la faţa locului de echipajele SMURD şi SAJ, după care au fost preluate şi transportate la U.PU. Focşani.

Ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Focşani a preluat o victimă de sex masculin, în vârstă de 61 de ani, care prezenta traumatism cranian.

Ambulanţa SMURD de la Staţia de Pompieri Vidra a preluat o victima de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, care prezenta dureri toracice.

Alte 2 victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanţa Judeţean Vrancea.

Accident groaznic în Constanța. Cu mașina într-un magazin! Șoferul a murit pe loc

Un accident groaznic a avut loc în Constanța. Un șofer neatent a intrat cu mașina pe care o conducea direct într-un magazin! În urma impactului, bărbatul în vârstă de 50 de ani a murit pe loc.

Accidentul a avut loc în localitatea Ovidiu, de lângă Constanța. Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa arată că șoferul conducea o autoutilitară care tracta o semiremorcă pe DN 2A. Mașina se deplasa în afara localităţii Ovidiu, dinspre comuna Mihail Kogălniceanu către Ovidiu.