CTP îl pune la punct pe Bode după accident: Cum să dormi când mașina trecea ca un pom de Crăciun, cu semnalele pornite? Astea sunt manevrele șmecherilor naturali, ale pitencantropilor cu mașini tari

Redactor:
Alexandra Mortu

Cristian Tudor Popescu susține că toate explicațiile date de ministrul Lucian Bode referitoare la accidentul auto în care a fost implicat nu l-au convins și precizează că, probabil, nu vor exista consecințe asupra demnitarului.

Gazetarul mai punctează faptul că accidentul ține de „manevrele șmecherilor naturali, ale pitencantropilor cu mașini tari” care „nu suportă să se amestece cu prostimea”, potrivit Digi24.

CTP îl pune la punct pe Bode după accident

„Sunt mai multe întrebări pe care oricare cetățean, fie că este șofer sau pasager sau simplu pieton în țara asta, le poate pune. Nu au pus aceste întrebări domnul premier Orban și nici președintele Iohannis, cu atât mai puțin să răspundă la ele.

O primă întrebare: cum făcea să doarmă domnul Bode, când atât semnalele acustice, cât și luminoase, adică girofarul și sirena mașinii respective a SPP, erau pornite? Zădărau toți câinii de prin localitate, trecea mașina asta ca un pom de Crăciun în plină vară, zăngănind din zurgălăi, cum să spui că dormi?! Poate are un antrenament special, da, pentru a dormi în astfel de condiții în plină zi, de altfel”, a declarat vineri seară Cristian Tudor Popescu.

De asemenea, acesta se întreabă ce misiune specială ar fi putut avea ministrul astfel încât erau necesare semnalele acustice și vizuale, reamintit despre accidentul în care a fost implicat Gabriel Oprea și în care a murit un polițist „pentru o ciorbă de burtă”.

„Cum să dormi când mașina trecea ca un pom de Crăciun, cu semnalele pornite?”

„Apoi: de ce s-a dat drumul la girofar și la sirenă? Ce misiune specială avea domnul ministru, unde se ducea? În cazul domnului Oprea, de acum câțiva ani, știm care era obiectivul misiunii speciale în care a murit polițistul Bogdan Gigină: era vorba de o ciorbă de burtă! Spre aceea țintea, să nu se răcească. În cazul de față, ce anume fel de mâncare era obiectivul? (Voia să ajungă la ora 20:00 la Guvern, din spusele domnului Bode – n.r.) Nu era o situație specială, că din câte știm nu s-a anunțat nimic special în țara asta în acel moment. Or, domnul Bode a spus că ora 20:00, cerută de dânsul SPP-istului, era perfect rezonabilă pentru o conducere normală. Și atunci, de ce trebuia SPP-istul să pună sirena, să pună girofarul și să încalce o grămadă de reguli de circulație? Cum a făcut-o? E vorba de manevrele șmecherilor naturali, ale pitencantropilor cu mașini tari, care asta fac: cum dau de o coloană, intră pe contrasens, bineînțeles cu viteză mult peste cea legală, depășesc în neștire, fără vizibilitate, intră în orbește în curbe, pentru că ei nu suportă să se amestece cu fraierii, cu prostimea! Despre asta este vorba în situația de față”, a mai comentat gazetarul.

Explicațiile ministrului, cam târziu: A sperat că subiectul va muri din punct de vedere mediatic

CTP mai punctează faptul că ministrul Lucian Bode a întârziat cu explicațiile întrucât „s-a sperat ca în aceste zile subiectul să moară din punct de vedere mediatic”, punctând faptul că trebuie să îi ordone șoferului SPP să respecte legea.

„După părerea mea, nimic nu funcționează din argumentele domnului ministru, după cum nu funcționează nici justificările oferite de domnul Iohannis”, a mai susținut acesta.

„Este vorba de a refuza pur și simplu să te amesteci cu prostimea”

„Este vorba de a refuza pur și simplu să te amesteci cu prostimea care circulă greu, obositor, în coloană, dar regulamentar, a refuza, pur și simplu pentru că tu ești ministru și trebuie să treci în trombă pe lângă ei, pentru că tu ai treabă, ești important, nu pentru că ai avea vreo misiune”, a mai comentat gazetarul.

Cristian Tudor Popescu este de părere că ministrul nu va păți nimic deoarece „a dat garanții domnul premier. Prim-ministrul României garantează el pentru persoana Bode că e în regulă. Acesta este un argument: garantez eu pentru el! În fața legii și a egalității cetățenilor față de lege, vine domnul prim-ministru și spune da, domnule, garantez eu, îl cunosc eu, e un băiat bun, e prietenul meu, e ministru la mine în guvern, prin urmare, e în regulă, lăsați-l în pace”.

CTP: Atâta vreme cât demnitarii sunt tratați deasupra celorlalți cetățeni, vom avea în continuare astfel de situații

„Aceasta este problema: câtă vreme acesta va fi tratamentul – amintiți-vă ce a fost și cu Oprea, a fost până la urmă judecat, dar n-a fost condamnat, l-ați văzut să facă vreo zi de pușcărie sau să aibă vreo consecință penală? Nu ar fi ajuns să fie judecat, dacă nu ar fi căzut în acel moment puterea politică în care se afla. Altfel, n-avea nici dânsul mari probleme. Așa că atâta vreme cât demnitarii sunt tratați în felul acesta, deasupra celorlalți cetățeni, vom avea în continuare astfel de situații (…) Gândiți-vă câți dintre pitecantropii ăia cu mașini tari, care fac exact asta, șmecherii naturali, care au văzut și ei secvențele, văd și ei și aud povestea asta cu ministrul, cât de încurajați se vor simți în continuare să procedeze, să facă ce fac la fel!”, a mai declarat gazetarul punctând că „domnul ministru Bode și șoferul său au făcut niște educație”/

Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
FOTO. Loredana Groza, dezbrăcată total în aşternuturi! Şi-a lăsat sânii la vedere şi fanii au...
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
Live video Dinamo – UTA Arad Scor. Sigurul site care transmite live meciul
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
EXCLUSIV. Bărbatul celebru de pe lista neagră a SPP-ului. Ce se întâmplă cu el la...
Rezultate parţiale BEC de la ALEGERI LOCALE 2020 | Primăria Sectorului 1 se joacă la...
Secția de votare cu prezență de 0% la urne
Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
În timpul unei SCUFUNDĂRI, o tânără a făcut o descoperire ȘOCANTĂ pe fundul mării. „Cum...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Live video Hermannstadt – Botoșani Live SCORE. Gol spectaculos
Ultima oră: Nicușor Dan, procente în scădere. Mai are vreo șansă Firea?
Un bărbat a decis să mănânce numai cartofi timp de un an. Ce s-a întâmplat...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide