ACID. CTP, despre vloggerul COLO: „Acest ins are 28 de ani! Ar putea să fie profesorul celor de 11 ani”

Publicat: 12 06. 2020, 20:57
Actualizat: 12 06. 2020, 21:10
ACID. CTP, despre vloggerul COLO: „Acest ins are 28 de ani! Ar putea să fie profesorul celor de 11 ani”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat acid cazul vloggerului Colo, care îndemna online la agresiuni sexuale asupra minorelor. CTP a făcut afirmațiile dure în cadrul emisiunii „Cap Limpede” de la Digi24, găzduită de Claudiu Pândaru.

„Ar trebui făcută mai mult decât educație sexuală la școală, pentru că ei vin cu ea gata făcută de pe internet. Și vorbeam despre pornografie. Au acces neîngrădit adolescenți tineri, copii, nu e lucrul cel mai rău, pentru că acest ins, care, să reținem, are 28 de ani, ar putea să fie profesorul celor de 11 ani. Și le face educație sexuală: „Cum vedeți o fată în rochie scurtă, violați-o!”

CTP: „Distrugerea se face însă la liber, pe net, de către asemenea inși”

Asta e educația sexuală pe care o face sutelor de mii de urmăritori și învață de la domn profesor. Dar să nu facem ore de educație sexuală la școală, pentru că răpim sufletul copiilor. Distrugerea se face însă la liber, pe net, de către inși ca acesta. Pe aceștia îi ascultă copiii. Mai sunt și alții ca acest individ”, a spus CTP la Digi24.

Alte companii, cum sunt Twitter și Facebook, cu FB am avut chiar eu experiență, am încercat să postez o poză cu Trump, o caricatură dură și mi-a respins această poză.

Chiar lui Trump i-au barat acea cugetare în care instiga la violență. Era ascunsă. Cu niște ani în urmă, poziția mea era netă în povestea asta. Domnule nu e bine să se interzică nimic pe internet, pentru că e ultimul mijloc de exprimare liberă, atunci când sunt stăpânirea unei puteri. Atunci nu eram de acord cu legea presei, cu restricții. Acum nu mai pot fi de aceeași părere. Trebuie restricții, trebuie sancționate, faptul că se găsesc acele clipuri pe internet, când cei doi sunt cercetați pentru pedofilie, pentru asta ar trebui să răspundă respectiva companie, e vorba de spațiul public.

CTP: „Să fii fericită dacă te violează vloggerul COLO!”

Fata care l-a denunțat pe acest individ a fost amenințată de sute de fani ai personajului, în termenii predați de domnul profesor. Te batem, te spargem. Să fii fericită dacă te violează Colo! Poliția o protejează și ministrul Vela spune că se ocupă de treaba asta. Să-i aresteze, domnule.