Atac armat în Capitală! Un minor a vrut să spargă un magazin de bijuterii

Publicat: 14 11. 2020, 16:16
Atac armat în Capitală! Un minor a vrut să spargă un magazin de bijuterii / Foto caracter ilustrativ: Pexels.com

Un minor înarmat a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii din centrul Capitalei.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 14.50 și a fost anunțat prin apel la 112, scrie bzi.ro.

Un bărbat a sesizat faptul că într-un magazin de bijuterii din Sectorul 1 a intrat un tânăr cu un pistol.

Băiatul de 14 ani a fost însă reținut la scurt timp de polițiști și dus la secție pentru audieri.

Polițiștii au ajuns de urgență la adresă, unde l-au imobilizat pe tâlhar, asupra sa fiind găsit un pistol de tip airsoft, nesupus autorizării, dar care poate fi cumpărat doar în scop recreativ. Tânărul a încercat să fure bijuterii, dar nu s-a ales cu nimic.

Minorul a fost identificat și se află la sediul Secției 1 Poliție pentru audieri.

„În jurul orei 14.50, prin apel 112, un bărbat a sesizat faptul că într-un magazin de bijuterii din sectorul 1 este un tânăr cu o armă.

Polițiștii s-au deplasat, de urgență la adresă, tânărul a fost imobilizat, asupra sa fiind identificată o armă de tip airsoft, nespusă autorizării.

Tânărul a fost identificat, este minor și se află la sediul Secției 1 Poliție pentru audieri”, anunță Poliția Capitalei.

GÂNDUL LIVE. Dispari în 12 secunde! Jaf la un magazin din Baia Mare: „Hoața nu purta nici măcar mască”

O tânără a fost filmată în timp ce fură produse cosmetice din buticul situat într-un mall din Baia Mare. Hoața a fost prinsă și a fost de acord să achite paguba de 142 de lei.

Furtul rapid a avut loc în 5 noiembrie. Se pare că femeia testase înainte cu câteva zile respectivele produse și a decis să le „subtilizeze”.

„Respectiva a fost în magazin înainte cu două zile, a testat exact aceleași produse. Când a intrat, a stat fix 12 secunde. Am pus filmarea e pusă cu încetinitorul, să se observe clar ce a făcut! Ea a intrat în magazin, a știut exact ce să ia, după care a ieșit. În acel moment era în magazin doar o singură vânzătoare, care se ocupa de alte cliente. Nu a observat când a intrat respectiva, cu atat mai puțin că nu purta mască. Noi ne-am dat seama că nu purta mască în momentul în care am surprins-o pe camerele de luat vederi. Ce nu înțeleg este cum s-a plimbat ea așa prin mall fără mască”, au declarat reprezentanții magazinului pentru Libertatea.ro.