Bărbat din Alba, omorât în bătaie de doi tineri de 16, respectiv 19 ani

Publicat: 07 09. 2020, 17:15

Un bărbat a fost ucis de doi tineri, de 16 şi 19 ani, după ce a fost bătut cu pumnii şi picioarele. Incidentul a avut loc în Blaj, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar cei doi tineri au fost reţinuţi.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de doi inculpaţi, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Bălcescu din Blaj, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, cei doi tineri au lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat, care nu a fost identificat până la acest moment.

Victimei i-au fost cauzate leziuni traumatice abdominale care au condus la decesul acesteia, survenit în timpul transferului cu ambulanţa de la Spitalul Municipal Blaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş”, au transmis procurorii.

Cei doi tineri au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cazul celor cinci copii găsiți morți într-un apartament din Germania

Procurorii care anchetează cazul celor cinci copii găsiți morți într-un apartament din Germania au făcut o descoperire de-a dreptul șocantă. Conform unor surse care investighează ce s-a întâmplat în orașul Solingem, autoposiile micuților au stabilit că cei cinci frați au fost mai întâi sedați și apoi sufocați!

Procurorii au demarat deja ancheta, iar primele rezultate sunt cu adevărat îngrozitoare. Se pare că mama celor cinci micuți și-a sedat prima dată copiii, iar apoi i-a sufocat pe rând, unul câte unul. Autoritățile din Renania de Nord-Westfalia au formulat pe loc cinci acuzații de crimă și au emis mandatul de arestare pe numele mamei. Este vorba despre o femeie de 27 de ani, aflată momentan sub îngrijire medicală, după ce încercat să se sinucidă, aruncându-se în fața unui tren.