Tatăl din Cluj care și-ar fi omorât copilul: „Copilul a vrut să fie omorât de mine”

Redactor:
Radu Cristian
Tatăl din Cluj care și-ar fi omorât copilul: „Copilul a vrut să fie omorât de mine”
Tatăl din Cluj care și-ar fi omorât copilul: „Copilul a vrut să fie omorât de mine”/ Sursă Foto: Facebook

Clujeanul suspectat că și-ar fi ucis și abandonat fiul în vârstă de 8 ani, le-ar fi spus oamenilor legii că însuși copilul i-ar fi cerut să recurgă la acest gest, scrie Adevărul.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

Tatăl suspectat că și-a omorât copilul de 8 ani a fost reținut, miercuri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj pentru 24 de ore.

Acesta este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal și de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat.

Bărbatul ar fi declarat că fiul său a dorit să fie ucis de el

„Copilul a vrut să fie omorât de mine”, ar fost una dintre afirmațiile pe care Tackas Gyorgy le-ar fi rostit către oamenii legii, scrie Adevărul.

Presupusul criminal a fost găsit marți seara

Bărbatul era căutat de Poliție. Acesta a fost găsit în apropierea zonei în care a fost găsit trupul fiului său. Conform presei locale, cadavrul copilului a fost găsit la trei zile după ce mama sa îi anunțase dispariția.

Potrivit Observator, atunci când a fost încolțit de oamenii legii, criminalul a încercat să-și taie venele. A fost salvat și a fost preluat de o ambulanță, fiind transportat la UPU Cluj.

A fost găsit cuțitul cu care a fost ucis copilul

Conform informațiilor de la fața locului, investigatorii au găsit și cuțitul cu care a fost ucis copilașul în vârstă de 8 ani.

Băiețelul a fost înjunghiat

Trupul băiețelului în vârstă de 8 ani, care fusese dat dispărut în urmă cu 3 zile, a fost descoperit înjunghiat în mașina propriului tată, în timp ce acesta rămâne în continuare dat dispărut.

Copilul din Cluj-Napoca fusese dat dispărut pe 25 iulie, de către mama lui, și era căutat de Poliție. Trupul micuțului a fost descoperit marți, în mașina propriului dată, aflată într-un sat din zona orașului Turda, potrivit observatornews.ro.

Părinții micuțului sunt divorțați de un an de zile, iar acesta locuia împreună cu mama lui, însă mergea periodic la tatăl său.

Procurorii de pe lângă Parchetul Tribunalului Cluj au prelaut cazul existând suspiciuni de crimă. În prezent, tatăl este continuat de anchetatori.

Tatăl și fiul plecaseră pe data de 25 iulie cu o Dacie Stepway iar de atunci niciunul dintre ei nu fuseseră găsiți sau contactați. Trupul lui Takacs Gyorgy a fost găsit pe bancheta din spate a mașinii în care plecase de acasă împreună cu tatăl lui.

Inchide