Bărbat din Gorj, spulberat după ce ar fi traversat strada neregulamentar. Victima a murit pe loc

Publicat: 24 08. 2020, 11:12
Actualizat: 24 08. 2020, 11:17

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, care locuia în comuna Urdari, județul Gorj, a murit după ce ar fi traversat strada neregulamentar. Accidentul s-a produs ieri, 23 august, pe DJ 674.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii din Rovinari a reieșit faptul că un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 Urdari, din direcția comunei Urdari către orașul Turceni, a acroșat un bărbat de 69 de ani, care ar fi traversat strada neregulamentar.

La locul accidentului s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat decesul pietonului. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Copil de șapte ani, mort într-un accident cumplit. Alte șase persoane au fost rănite

Un copil de doar șapte ani a murit, iar alte șase persoane au fost rănite, vineri seară, într-un accident cumplit produs pe centura ocolitoare a municipiului Gherla, județul Cluj.

În urma impactului devastator dintre două mașini, una dintre ele a ieșit de pe șosea, lovind un stâlp și răsturnându-se.

Accidentul a avut loc vineri seara pe centura ocolitoare a Gherlei. ”Din primele verificări rezultă faptul ca un conducător auto un vârstă de 34 de ani, din municipiul Gherla, ar fi pătruns de pe un drum secundar pe DN 1C, fara a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa înspre Gherla”, a transmis Poliţia Judeţeană Cluj.