Bărbat suspectat de înşelăciuni şi fraude informatice, reţinut de polițiștii din Argeş

Publicat: 16 10. 2020, 11:22
Actualizat: 16 10. 2020, 11:24

Un bărbat din Pitești, de 31 de ani, suspectat de înşelăciuni şi fraude informatice, a fost reţinut în urma unui flagrant organizat de poliţişti. Prejudiciul ar fi de 100.000 de lei.

În ziua de 15 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice Argeş au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals informatic (…). Din cercetări a rezultat că, în perioada septembrie-octombrie, cel în cauză ar fi obţinut bani, reprezentând aconturi pentru servicii de transport rutier de marfă, despre care ar fi indus în eroare solicitanţii unor asemenea servicii”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Bărbatul ar fi luat legătura cu persoane utilizau bursa de transport, prin intermediul căreia erau solicitate servicii de transport rutier de marfă. El i-ar fi indus în eroare pe potenţialii clienţi, pretinzând că ar avea calitatea de reprezentant al unor prestatori de servicii de transport, cu scopul de a-şi însuşi sumele de bani, se mai arată în comunicat.

Prejudiciul estimat este de 100.000 de lei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict, imediat după ridicarea unei sume de bani obţinută prin această modalitate”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Iubita unui interlop de top, prinsă mangă la volanul mașinii

S-au mai văzut astfel de cazuri, dar întotdeauna fac deliciul cititorilor. De data aceasta, a pățit-o iubita unui interlop de top din Moldova, care a fost prinsă beată la volanul mașinii. Femeia se afla într-o stare de ebrietate atât de avansată încât nici nu a avut forță să sufle în etilotest!

O cheamă Alina Maria Ursache și este fosta soție a lui Viorel Oarză, unul dintre liderii lumii interlope ieșene. Oprită în trafic de polițiștii de la Rutieră, doamna Ursache s-a dat în spectacol, mai ales când i s-a cerut să sufle în aparatul etilotest. N-a reușit, astfel că a fost însoțită de polițiști la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, unde i-au fost recoltate probe biologice, scriu jurnaliștii de la bzi.ro.