Barron, fiul de 14 ani al lui Donald și Melania Trump, infectat și el cu coronavirus. “Îngrijorarea mea a devenit realitate!” Cum se simte acum

Publicat: 15 10. 2020, 07:27

Noul coronavirus a lovit grav în SUA, iar familia președintelui Statelor Unite nu a fost ocolită. Melania Trump a dezvăluit că inclusiv fiul ei și al lui Donald Trump, Barron, a contractat COVID-19. Din fericire, băiatul în vârstă de 14 ani se simte acum bine.

Într-un text intitulat “Experiența mea cu COVID-19”, Melania Trump a dezvăluit că noul coronavirus nu l-a ocolit nici pe Barron, deși la prima testare, când cuplul prezidențial a fost depistat pozitiv, rezultatului fiului ei și al președintelui SUA fusese negativ.

Bineînţeles, imediat m-am gândit la fiul nostru„, a scris Melania Trump la două săptămâni distanță după ce ea și soțul ei au fost testați pozitiv.

La început, spre marea noastră uşurare, când am fost testaţi noi, rezultatul său a fost negativ. Îngrijorarea mea a devenit realitate însă când a fost testat din nou şi rezultatul a fost pozitiv„, a adăugat soția lui Donald Trump.

Donald Trump, mulțumit că s-a infectat cu coronavirus: “O binecuvântare de la Dumnezeu!”

În final, Prima Doamnă a Statelor Unite a anunțat că Barron Trump se simte acum bine, iar la ultima testare rezultatul a fost negativ.

În urmă cu o săptămână, Donald Trump a afirmat că faptul că s-a infectat cu noul coronavirus a reprezentat pentru el o “binecuvântare de la Dumnezeu”, care i-a dat posibilitatea să fie explus tratamentelor experimentale, care urmează să fie puse la dispoziție, gratuit, tuturor americanilor.

Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că l-am luat (virusul). A fost o binecuvântare mascată”, a spus Donald Trump, ocazie cu care a explicat că medicamentele de la Regeneron Pharmaceuticals i-au oferit ocazia să experimenteze eficiența lor.