Donald Trump a scăpat de Covid-19! Tratamentul experimental primit de președintele Americii a dat rezultate (VIDEO)

Donald Trump a scăpat de Covid-19! Tratamentul experimental primit de președintele Americii a dat rezultate (VIDEO)
Donald Trump a scăpat de Covid-19! Tratamentul experimental primit de președintele Americii a dat rezultate (VIDEO) / Sursa FOTO: https://live.staticflickr.com
Publicat: 08/10/2020, 08:44

Donald Trump a scăpat de Covid-19, dau de înțeles medicii care se ocupă de președintele Americii. Sean Conley, doctorul personal al liderului de la Casa Albă, a declarat că tratamentul experimental primit de Trump dat rezultate: fără febră de 4 zile și niciun simptom specific în ultimele 24 de ore!

Sean Conley și-a început scurta informare zilnică făcând o introducere mai puțin obișnuită: „În această zi, preşedintele a spus «Mă simt bine!»”. Nu a avut febră de peste patru zile şi niciun simptom de peste 24 de ore”.

Medicul lui Donald Trump a dezvăluit presei că ultimele analize ale probelor prelevate luni au relevat urme de anticorpi împotriva Covid-19 care nu au fost detectate când Donald Trump era testat pozitiv. Totuși, virusologul Florian Krammer, de la şcoala de Medicină Icahn (New York), consideră că aceste rezultate nu sunt neapărat foarte semnificative în acest stadiu al bolii: „Este foarte posibil ca majoritatea anticorpilor detectaţi să provină din transfuzie”.

Ce tratament experimental a primit Donald Trump

Preşedintele SUA a primit un tratament experimental împotriva Covid-19, anticorpi de sinteză dezvoltaţi de laboratorul Regeneron. Injectaţi în corpul pacientului, anticorpii sintetici pot dezintegra virusul, neutralizându-l aşa cum cum este menit să o facă sistemul imunitar.

Pentru profesorul Michael Buchmeier, de la Universitatea din California, prezenţa unor astfel de anticorpi în această etapă ar putea însemna, de asemenea, că infecţia a fost prezentă la pacient mai devreme decât s-a anunţat. Medicii Casei Albe au afirmat că Donald Trump a fost testat pozitiv pentru prima dată joi, 1 octombrie, dar au refuzat cu încăpăţânare să spună când a fost testat anterior.