Cântăreaţa Grimes a confirmat naşterea celui de-al doilea copil al său cu Elon Musk. Fetița se va numi Exa Dark Sideral sau Y

Publicat: 10 03. 2022, 20:20
Elon Musk și Grimes / Sursă Foto: Captură - Youtube

Cântăreaţa de origine canadiană Grimes a confirmat venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său cu miliardarul Elon Musk.

Artista în vârstă de 33 de ani şi partenerul său, fondatorul Tesla şi Space X, Elon Musk, au împreună o fetiţă, pe nume Exa Dark Sideral, născută recent prin intermediul unei mame surogat, relatează UPI și People.

Cântăreața a făcut această dezvăluire pentru numărul din aprilie al revistei Vanity Fair.

Artista a explicat că numele Exa este inspirat de „exaFLOPS” un termen folosit pentru a exprima performanţa unui computer, în timp ce Dark („întuneric”) se referă la „necunoscut”. „Oamenii se tem de asta, dar de fapt reprezintă absenţa fotonilor”, a spus Grimes. „Materia întunecată este frumosul mister din universul nostru”, a adăugat ea.

Acest nume este inspirat din limba elfilor, spune artista, şi reprezintă „timpul real al universului, timpul stelelor, timpul spaţiului profund, nu timpul nostru relativ pământesc”, fiind o aluzie la personajul Galadriel din „Stăpânul Inelelor”. Grimes şi Musk îi spun fiicei lor „Y”.

Cei doi mai au un fiu, X A A-Xii, sau X, născut în mai 2020.

Musk și Grimes şi-au făcut pentru prima dată apariţia în public pe covorul roşu la Gala Met în mai 2018.

Miliardarul cu afaceri în domeniul tehnologiei a declarat în septembrie pentru Page Six că el şi Grimes sunt „semi-separaţi”, însă în relaţii bune.

Musk și Grimes plănuiesc să aibă mai mulți copii

Grimes a detaliat, în ultimul interviu acordat presei, că ea şi Musk locuiesc separat, dar sunt în continuare împreună şi plănuiesc să aibă mai mulţi copii. „Întotdeauna ne-am dorit cel puţin trei sau patru”, a spus ea.

„Nu există un cuvânt real pentru asta”, a declarat artista despre relaţia cu Musk. „Probabil că m-aş referi la el ca fiind iubitul meu, dar suntem foarte fluizi. Trăim în case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul…”, a spus ea adăugând: „Nu mă aştept ca alţii să înţeleagă”.

Cântăreața şi-a lansat cel de-al cincilea album, „Miss Anthropocene”, în februarie 2020, iar de atunci a scos pe piaţă single-urile „Player of Games” şi „Shinigami Eyes”. Ea a anunţat că va lansa un nou album, „Book 1”, în 2022