Cantitate mare de droguri, descoperită ascunsă în mai multe cutii de pizza. Ce valoare are captura

Publicat: 24 12. 2020, 15:57
Actualizat: 06 04. 2021, 15:15
Cantitate mare de droguri, descoperită ascunsă în mai multe cutii de pizza. Ce valoare are captura / Sursă Foto: Pixabay - Caracter Ilustrativ

Mai multe cutii de pizza pline cu droguri au fost depistate de polițiștii din Marea Britanie, miercuri, într-o locuință a unor persoane suspectate că s-ar fi ocupat de traficul de stupefiante, notează BBC.

Drogurile sunt estimate la 500.000 de lire sterline

Potrivit presei britanice, drogurile sunt estimate la 500.000 de lire sterline fuseseră îndesate în 9 cutii de pizza. În fiecare dintre ele a fost găsit aproximativ un kilogram de droguri.

Captura, despre care se crede că este de cocaină și canabis, a fost descoperită în Hollingworth, un orășel din regiunea Greater Manchester.

Trei bărbați, cu vârste de 39, 20 și 19 ani, au fost arestați pentru posesie de droguri cu intenția de a le vinde.

Substanțele stupefiante fuseseră puse în mici pachețele imprimate, au adăugat polițiștii britanici.

Un fost guvernator al statului mexican Jalisco, cartelul drogurilor, a fost asasinat în toaleta unui restaurant. Locul crimei, curățat de personal

Aristóteles Sandoval, fost guvernator al statului mexican Jalisco, a fost asasinat vineri în Puerto Vallarta.

Moartea sa a fost confirmată de actualul președinte de stat, Enrique Alfaro, pe rețelele sale sociale.

Politicianul se afla în Bar Distrito Cinco, situat pe bulevardul Francisco Medina Ascencio, când a fost atacat. A fost dus la spital, unde a murit.

Aristóteles Sandoval lua cina cu alte patru persoane când s-a ridicat de la masă pentru a merge la toaletă, unde a fost împușcat în spate.