Carla’s Dreams, concert cu scandal de 120.000 de lei la Zilele Hușilor 2022

Publicat: 29 09. 2022, 13:14
Actualizat: 29 09. 2022, 13:18
Sursă Foto - Facebook

Carla’s Dreams, un vis negru pentru cetățenii din Huși! În urma spuselor primarului, cum că, pentru a cânta renumita trupă la ”Zilele Orașului” se oferea suma de 25.000 de euro, nemulțumirea hușenilor nu a întârziat să apară. Aparent, primarul acum neagă cele spuse, dând vina pe presă că a scris minciuni.

Primarul Ioan Ciupilan a vrut să bată în retragere, mai exact, la finele sedinței de ieri a Consilului local, unde a afirmat, nonșalant, faptul că nu este adevărat ce s-a publicat în presă, cum că el singur a dezvăluit onorariul lui Carla s Dreams în suma de 120.000 de lei, doar că, minciuna are picioare scurte.

Dovada articolului din ”Vremea Nouă” se află chiar pe site-ul primăriei, în procesul verbal oficial al sedinței din 17 august 2022.

E greu de crezut că primarul a „uitat” ce a afirmat în sedință, numai că cele spuse n-au mai putut fi retrase.

Prea târziu însă, deoarece oamenii deja au aflat că la Huși criza nu e chiar asa de grea, dacă se dă o petrecere cu artiști de mii de euro. Proabil trupa Carla’s Dreams s-ar fi bucurat de suma imensă de bani, însă, primarul susține că nici n-a fost vorba de așa ceva.

Sursă Foto – Facebook

Primarul din Huși, prins cu minciuna

Devăluirea onorariilor artiștilor care îi vor încânta pe huseni de Zilele Hușilor, a fost făcută de primarul Ioan Ciupilan chiar în plenul ședinței de Consiliu Local, din data de 17 august 2022. Ei bine, dovada de netăgăduit pentru faptul că articolul din presă a fost sută la sută real se află pe site-ul primăriei Huși.

Este vorba despre procesul verbal al ședinței din 17 august, un document oficial, validat de Consiliul Local în care, un funcționar al Primăriei Huși a consemnat fiecare cuvânt spus în plen pentru toți aleșii prezenți.

Cătălina Popa, cea care, de fapt, i-a adresat întrebarea primarului despre onorariile artiștilor invitați la Zilele Hușilor, și căreia i se datorează meritul de a se fi aflat câți bani s-au dat, de fapt, din taxele și impozitele oamenilor pentru cele două zile de petrecere, a întărit faptul că ceea ce s-a spus în presă este întocmit cu spusele primarului Ciupilan.

Numai că primarul s-a contrazis singur! Mai exact, a spus că nu a spus niciodată așa ceva, că nu s-au dat atâția bani lui Carla’s Dreams.

„Ansamblul folcloric nu ne costă nimic”, i-a spus primarul Ciupilan Cãtãlinei Popa, cea care a vrut să știe câți bani se dau artiștilor de la Zilele Hușilor.