Caz șocant! Un ROMÂN s-a deghizat în ”Agent 47”, un asasin dintr-un joc pe calculator, apoi și-a înjunghiat mortal colegul de cameră

Publicat: 07 03. 2023, 16:03
Sursă Foto - Dailymail

Un român s-a deghizat după un asasin dintr-un joc pe calculator, apoi și-a înjunghiat colegul mortal. Tragedia s-a petrecut în Anglia, în Botley.

Eugen Coman, în vârstă de 34 de ani, și-a ucis colegul de apartament, un cetățean rus pe nume Leonid Laboshin, în casa lor comună din Botley, pe 17 octombrie, relatează Daily Mail.

El a imitat un asasin din jocul Hitman: ”Agent 47”. Ulterior, a fost găsit de poliția din Thames Valley purtând un costum negru și tuns exact ca personajul din joc.

Imaginea făcută acum publică, o fotografie captură dintr-un videoclip filmat de fratele lui Coman cu o zi înainte ca Leonid Laboshin să fie înjunghiat, îl arată pe presupusul criminal tuns zero pe mijlocul capului.

Român a recunoscut că şi-a înjunghiat colegul de apartament, dar neagă totuși, crima, argumentând că nu era în deplinătatea facultăților mintale în timpul atacului.

O altă imagine văzută de jurați săptămâna trecută și publicată acum de poliția Thames Valley, îl arată pe Coman purtând un costum negru slim, intrând în Tesco, cu aproximativ o oră înainte de crimă, semănând cu Agentul 47 îmbrăcat elegant.

Coman, despre care se spune că avea „fantezii bizare” cu personajul asasinului Agentul 47, a acceptat omorul din culpă pe motiv de responsabilitate redusă.

Juriului i s-a spus că inculpatul a făcut o serie de căutări pe internet legate de personajul asasin protagonist al seriei de jocuri video și filme Hitman.

Cu o zi înainte de presupusa crimă, el l-a pus pe fratele său să-i tundă părul pentru a semăna cu personajul din joc.

Când a fost arestat de poliție în seara zilei de 17 octombrie, purta un costum negru, cămașă albă și cravată, costumul personajului și ceea ce procurorul a descris drept „o ținută destul de neobișnuită pentru o crimă”.

Poliția Thames Valley a publicat, de asemenea, desenul făcut de Maria Fando, colega de apartament a lui Laboshin și Coman, cu un cuțit pe care îl văzuse anterior în casă.

Ea a spus juriului săptămâna trecută că, deși se afla în bucătărie când a început atacul asupra colegului ei de casă, nu a văzut arma crimei.

De asemenea, tânăra a mai spus și că se afla în bucătărie și făcea o glumă cu Laboshin în rusă despre fotografiile de pe documentele lor de imigrare, când s-a uitat în jos și a văzut sânge pe corpul acestuia.

„Nu arăta nicio emoție”

Într-o declarație dată unui ofițer de poliție ea a descris chipul lui Coman ca fiind „alb”.

Ucigașul nu arăta „nicio emoție”, a spus ea.

Fando a fugit pe ușa din spate și a început să bată la ușile vecinilor cerând ajutor.

Un vecin i-a sărit imediat în ajutor, apoi a sunat la poliție în jurul orei 21:00, potrivit Dailymail.

Ultima dată în care l-a văzut pe Coman au fost de fapt luminile BMW-ului său în timp ce trecea pe lângă ea și ieșea spre drumul Botley spre Eynsham, a spus ea juriului.

Vineri, juriul a aflat că, în opinia a cel puțin unui medic, Coman suferea de schizofrenie. Procesul continuă.