Cel mai fioros criminal din România aflat în libertate: „Trebuie să lași să curgă bine sângele” / Marius Csampar și-a învățat prietenii, în sesiune live, să facă….drob

Cel mai fioros criminal din România aflat în libertate: „Trebuie să lași să curgă bine sângele” / Marius Csampar și-a învățat prietenii, în sesiune live, să facă....drob
Marius Csampar a ieșit din închisoare în 2020
Publicat: 29/04/2021, 12:37
Actualizat: 29/04/2021, 13:52

Cel mai fioros criminal în serie care se află în libertate de mai puțin de un an, și care trăiește lângă București, își învață, mai nou, amicii virtuali să gătească. Marius Csampar a gătit drob în Miercurea Mare, într-o sesiune live de peste 2 ore.

Eliberat în vara anului trecut, Marius Csampar dă sfaturi de viață pe youtube, iar mai nou își învață amicii cum să gătească de Paște.

În Miercurea Mare, temutul ucigaș a gătit drob și le- a explicat prietenilor cum trebuie lăsat sângele să curgă din ficatul de porc.

Apoi, Marius Csampar le-a promis prietenilor că le va da din drobul gătit de el.

„Dacă aș putea să vă dau la toți, dar na.

O să începem așa, avem niște inimi și niște pipote (…)

Ficatul de porc trebuie tăiat mic pentru ca să iasă sângele din el. L-am spălat în trei ape calde iar acum rece. Îl las așa în apă caldă, ca să nu mai aibă roșeața în el, îl păstrezei mai bine”, explică criminalul în serie.

Criminalul nu a uitat însă să le ofere sfaturi  de viață celor care l-au privit gătind, astfel, că printre explicațiile culinare, Csmapar a oferit și dtalii din experiența lui de viață.

Marius Csampar a fost eliberat anul trecut, după 6 crime, și este considerat unul dintre cei mai fioroși ucigași din țara noastră.

Magistrații din Mehedinți au admis, la sfârșitul lunii mai 2020, cererea de liberare condiționată a lui Marius Csampar,  care era încarcerat la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin.

Inițial, Marius Csampar primise condamnare pe viață, dar a executat doar 22 de ani și a fost eliberat pentru bună purtare.

Una dintre crimele lui a avut loc în 31 decembrie 1996, când a intrat în casa unei bătrâne de 84 de ani din Otopeni pe care a ucis-o în bătaie, apoi a plecat cu…oala de sarmale din casa victimei.

I-a tăiat capul și l-a aruncat în lac

În timp ce era anchetat în legătură cu tâlhăria din casa bătrânei, Csampar a dezvăluit poliţiştilor că, în iunie 1994, beat fiind, a înjunghiat și ucis un om al străzii, pe nume Mitică.

Criminaul le-a mărturisit anchetatorilor că a tăiat capului victimei, pe care l-a aruncat într-un lac din București.

Ulterior, poliţiştii  într-un canal din apropierea lacului un corp uman în putrefacție și fără craniu.

Mărturisiri de groază: Victimele îl rugau să le lase în viață

Într-un interviu acrodat , Csampar spunea că au fost victime care l-au rugat să le cruţe viaţa.

„Nu m-am răzgândit pentru că, dacă m-ar fi rugat „lasă-mă în viaţă”, poate că m-ar fi înmuiat. Dar când: „nu mai da, că mâine mă duc la poliţie şi te dau”. Păi stai că nu mai apuci a doua zi. (…) Ar fi fost mai bine dacă m-ar fi mierlit. Aia era pedeapsa cea mai bună”, spunea Csampar în urmă cu câţiva ani.