Ce lovitură! Fiul unei cunoscute afaceriste din Constanța, prins cu droguri de poliție. Tânărul este recidivist

Publicat: 15 09. 2020, 12:51
Actualizat: 15 09. 2020, 13:21
Ce lovitură! Fiul unei cunoscute afaceriste din Constanța, prins cu droguri de poliție. Tânărul este recidivist

Un tânăr a fost prins de poliție cu droguri. Acesta este fiul unei cunoscutei afaceriste din Constanța și nu ar fi la prima interacțiune cu oamenii legii. În urmă cu patru ani, a fost condamnat pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Fiul cunoscutei femei de afaceri de la malul mării, a fost trimis în judecată pentru consum ilicit de droguri, alături de un alt tânăr. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanţa pe 11.09.2020. Acum urmează să se fixeze primul termen în proces.

Potrivit replicaonline.ro, obiectul dosarului este: consumul ilicit de droguri (Legea 143/2000 art. 4), care se referă la: Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Dacă faptele prevăzute la alin. (1) privesc droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Condamnat la închisoare în 2016

Tânărul este un mai vechi client al poliției din Constanța. În 2016, a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Acesta este fiul unei cunoscute afaceriste de la malul mării.

Alături de tânăr, în judecată a fost trimis, tot pentru consum de substanțe interzise, şi unul dintre amicii săi, fondatorul și administratorul unei firme care activează în domeniul publicității.