Traficant de droguri, prins în Capitală. Ce cantitate de canabis au recuperat polițiștii, la percheziție

Traficant de droguri, prins în Capitală. Ce cantitate de canabis au recuperat polițiștii, la percheziție
Traficant de droguri, prins în Capitală. Ce cantitate de canabis au recuperat polițiștii, la percheziție / Sursa FOTO: http://obiectivbr.ro
Publicat: 04/09/2020, 15:15

Percheziții în Capitală la un cunoscut traficant de droguri. Poliţiştii au găsit un kilogram de canabis în locuinţa acestuia, individul fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, împreună cu procurorii DIICOT – BT Călăraşi, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc. Poliţiştii au efectuat miercuri, 4 septembrie, o percheziţie domiciliară în Bucureşti, la locuinţa unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc.

În urma percheziţiei, oamenii legii au indisponibilizat un kilogram de canabis, două grindere, 11.880 de lei, un cântar electronic de precizie şi două telefoane mobile. Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2020, bărbatul ar fi comercializat droguri în municipiul Bucureşti.

Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, iar, la data de 3 septembrie, magistraţii din cadrul Tribunalului Călăraşi au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.