CONTROVERSE. Polițist, prins în miez de noapte cu o femeie pe câmp în timp ce altul dormea în mașină – VIDEO

Publicat: 12 06. 2020, 08:56
Actualizat: 12 06. 2020, 08:57
Polițist, prins în miez de noapte cu o femeie pe câmp în timp ce altul dormea în mașină / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ

În spațiul public au apărut imagini în care doi polițiști au fost surprinși în miez de noapte pe un câmp din apropierea localității Huși iar potrivit martorilor unul dintre aceștia a coborât din mașina de serviciu și s-a urcat într-un alt vehicul în care se afla o femeie pe care ar fi chemat-o pentru a întreține relații sexuale.

Ulterior, Inspectoratul de Poliție Vaslui a pornit o anchetă pentru a constata ce s-a întâmplat de fapt mai ales ținând cont de faptul că martorii car au filmat scenele susțin că unul dintre polițiști ar fi pe chemat-o pe acea femeie pentru a întreține relații sexuale cu aceasta, fapt care l-ar fi și săvârșit, relatează stiriest.ro.

Potrviti martorilor, celălalt polițist ar fi rămas în mașina de serviciu iar tinerii care au filmat scenele l-au trezit din somn. Colegul lui a fugit cu cea de-a doua mașină, în care se afla și femeia, pentru a nu fi filmat.

„Având în vedere materialele video apărute în spațiul public, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsuri legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ. Ambii politisti erau in timpul serviciului.

Știre în curs de actualizare…