Cornel Palade, declarații după ce s-a spus că și-ar fi ÎNȘELAT soția. ”Asta nu înseamnă că mi-am trădat familia”

Publicat: 12 09. 2023, 14:30

Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, a făcut declarații despre momentul în care s-a zvonit că și-ar fi înșelat soția cu o tânără. ”Asta nu înseamnă că mi-am trădat familia”, a afirmat acesta.

Renumitul actor de comedie Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, are o fiica, Ada, care este plecată de câțiva ani în Londra, din căsnicia de peste trei decenii cu Iuliana.

În urmă cu ani, mai exact în anul 2013, despre Cornel Palade s-a zvonit că și-ar fi abandonat familia pentru o tânără de 27 de ani. Despre acel moment și despre infidelitate a făcut artistul declarații la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D – ”40 de întrebări.

Cornel Palade, declarații după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soția. ”A pus botul la vrăjeala lor și a început să dea din casă”

”Viața este o sumă de vicii și e bine să le păstrăm. Important e să conștientizezi că sunt vicii și să nu ți se pară că sunt calități. N-a fost niciodată discuția să-mi părăsesc căminul și să plec de lângă soția mea. Niște domnișoare ziariste au plâns un pic pe umărul soției mele, iar ea, o moldoveancă cinstită și sinceră, a pus botul la vrăjeala lor și a început să dea din casă… ”, a spus Cornel Palade, potrivit kanald.ro.


”Familia mea, pentru mine, este întotdeauna pe primul loc.(…) Că am avut o aventură cu cineva asta nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia. Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste”, a mai spus el.

Ce a spus Cornel Palade despre Romică Țociu. ”Este crucea mea pe care o port cu drag și bucurie și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat-o”

Romică Țociu și Cornel Palade formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri umoristice din țara noastră. Despre partenerul său de scenă a vorbit Cornel Palade la emisiunea lui Denise Rifai.

”Nu știu cine aș fi fost. Aș fi fost eu fără Romică Țociu. Aș fi fost eu fără urmele lui Romică Țociu lăsate în viața mea, în lumea mea, în înțelegerea mea. Romică Țociu este jumătatea cealaltă de care aveam nevoie. A venit să echilibreze. M-a îndreptat spre un tren ascendent de înțelegere a lumii”, a afirmat Cornel Palade, conform sursei citate anterior.


„Pentru mine Romică Țociu este crucea mea pe care o port cu drag și bucurie și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat-o pentru că alături de el am înțeles mult mai multe lucruri din viața care ne înconjoară. Și poate întâlnirea cu el m-a apropiat mai mult de Dumnezeu decât aș fi crezut că pot s-o fac eu singur”, a adăugat acesta.