Am aflat tariful! Cât te costă să-i aduci pe Romică Țociu și Cornel Palade ca MC/prezentatori la nunta ta

Am aflat tariful! Cât te costă să-i aduci pe Romică Țociu și Cornel Palade ca MC/prezentatori la nunta ta
Sursa: captura video YouTube
Publicat: 14/04/2022, 16:01

Romică Țociu și Cornel Palade sunt consacrați pentru spectacolele de umor pe care le susțin. E de ajuns să rostești numele lor și acest lucru stârnește un zâmbet, pentru că prezența lor este garanția un show de comedie 100% românesc. Poante autohtone, situații de viață de-a dreptul haioase și o atmosferă extrem de relaxată. Cine nu i-ar dori la unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața sa?

Vechi reprezentanți ai teatrul de comedie românesc, cei doi nu au lipsit nici de pe micul ecran. „Tele Euro Bingo Show” de la Antena 1, „Facem cinste” de la National TV, „Meseriasii” de la ProTV, „Bancher sau Somer” de la Antena 1, „Taxi Don Titi” de la Kanal D sau zecile de revelioane transmise de TV fac parte din palmaresul celor doi actori.

Iată, mai jos, un moment de „roast” (o formă de divertisment în cadrul căreia invitații insultă intenționat un om cu importanță culturală – n.red.) pe care l-au susținut la Revelionul Starurilor 2022.

Cât te costă să-i aduci pe Romică Țociu și Cornel Palade la nunta ta

Haios, nu-i așa? Ei bine, dacă vrei ca oaspeții de la petrecerea ta să se amuze copios la scenetele celor doi trebuie să știi că tariful perceput de ei este de 2.800 de euro, pentru două ore de spectacol.

Dai un ban, dar nunta ta va rămâne cu siguranță în amintirea tuturor mesenilor, nu-i așa?

Cornel Palade s-a născut la Moinești, județul Bacău, anul 1952.

Romică Țociu s-a născut pe 5 ianuarie 1962, la Craiova, România. Numele său real este Constantin Romeo Toma Țociu. Puțină lume știe că el este de meserie „sculer matrițer”. El a început școala la Sibiu, însă nu a rezistat și a fugit acasă. Ca să nu fie pedepsit și să se spele de rușine, mama acestuia l-a angajat ca lăcătuș mecanic la CFR.  Apoi, el și-a dat seama care este adevărata sa vocație și s-a îndreptat către teatru.

Citește și:

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult