Crimele din Caracal. Mama Alexandrei Măceșanu, în fața Tribunalului Olt: „Tot pe noi ne amendează?”

Publicat: 11 05. 2022, 21:54
Actualizat: 11 05. 2022, 21:58

This browser does not support the video element.

Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, una dintre cele două fete care ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă în anul 2019 la Caraacl, a început să plângă în fața Tribunalului Olt, din cauza faptului că nu a avut voie în sala de judecată în care avea loc procesul dispariției fiicei sale.

Şedinţa de judecată s-a prelungit până după ora 17,00, în sală rămânând cei doi avocaţi ai familiilor Măceşanu şi Melencu, precum şi mama Luizei, Monica Melencu.

Mama Alexandrei nu a mai avut voie să intre în clădirea Tribunalului Olt, nici atunci când a cerut permisiunea să folosească toaleta, motovându-se că sunt dispoziţiile judecătoarei. „Drepturi are Dincă, cu el trebuie să se poarte frumos, să nu spună ceva ce nu convine. Pe noi trebuie să ne amendeze dacă semnalăm că aberează“, a spus Tudoriţa Măceşanu.

Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că, în cursul anului 2019, a răpit, sechestrat, violat şi omorât două adolescente – Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu – a vorbit în sala de judecată, la termenul de miercuri, 11 mai 2022, despre cum a procedat în cazul Alexandrei.

Dincă ar fi afirmat ca şi în cazul Luizei, că i-a propus Alexandrei o partidă de sex oral, în cursul discuţiei pe care a purtat-o cu fata în timpul cursei (Alexandra aştepta o maşină de ocazie, iar Gheorghe Dincă a oprit şi a luat-o pe fată din Dobrosloveni, cu destinaţia Caracal), iar aceasta ar fi acceptat. A fost momentul în care mama victimei a răbufnit în sala de judecată, iar judecătoarea a decis s-o amendeze şi s-o evacueze din sală.

„Pe noi ne amendează, iar pe nenorocitul ăsta îl lasă să spună ce vrea el! Cum să spună aşa ceva despre copilul meu!”, a exclamat în lacrimi Tudoriţa Măceşanu.

Potrivit Adevărul, din sala de judecată au mai fost evacuaţi bunicul Luizei Melencu şi mătuşa acesteia.