Cu ce se ocupă Victor Ponta de când nu mai e parlamentar. Dezvăluirile fostului premier

Publicat: 09 02. 2021, 11:37
Actualizat: 09 02. 2021, 11:37

Victor Ponta, fost premier al româniei, a dezvăluit cu ce se ocupă de când nu mai este parlamentar al țării, în contextul în care la ultimele alegeri, din decembrie 2020, partidul său nu a atins pragul electoral.

Președintele partidului PRO România a precizat în cursul serii de luni, 9 februarie, într-o intervenție la TVR 1, că lucrează în străinătate, însă nu a specificat în ce domeniu.

„Nu m-am născut politician, nu intenţionez să mor politician. Lucrez în afara ţării. Muncesc în viața privată și îmi e bine. Am venituri ceva mai mari față de perioada în care eram parlamentar. (…) Sunt mulţi oameni care mi-au spus, de-a lungul timpului: Hai să lucrezi cu noi! Nu am voie, sunt parlamentar, sunt în incompatibilitate. Acum mi-au zis că am voie”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta: „Nu intenţionez să mor politician”

La alegerile din decembrie 2020, partidul PRO România nu a atins prafgul eelctoral pentru a putea intra în Parlament, iar la scurt timp după, Victor Ponta a anunțat că se va dedica familiei și proiectelor sale.

„Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări ! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalți! NEVER GIVE UP!”, a transmis atunci Victor Ponta pe Facebook.

Cum a încercat Victor Ponta să-l scoată din închisoare pe Gheorghe Popescu. Dialog incredibil cu Traian Băsescu: „Nenorocitul și ticălosul ăsta…”

Victor Ponta, fost prim-ministru al României, a dezvăluit că, în 2014, i-a solicitat lui Traian Băsescu, președintele țării în momentul respectiv, să-l grațieze pe Gheorghe Popescu, condamnat în “Dosarul Transferurilor”, pe 3 martie, cu doar o zi înainte de alegerile pentru șefia FRF.

Victor Ponta a sperat că Traian Băsescu va ține cont de trecutul lui Gheorghe Popescu, însă demersul său nu a avut efect. „Baciul” a rămas după gratii, iar fostul prim-ministru este ferm convins că ex-șeful statului regretă și acum că nu l-a grațiat pe actualul președinte al clubului FC Viitorul. (MAI MULTE DETALII AICI)