Demisie grea din PSD! Deputatul nu mai este pe liste pentru un nou mandat / Ce a putut să spună despre Iohannis în 2014

Publicat: 27 10. 2020, 11:46
Demisie grea din PSD! Deputatul nu mai este pe liste pentru un nou mandat / Ce a putut să spună despre Iohannis în 2014 / Foto: Facebook / Dragoș Bârlădeanu

Biroul permanent al Camerei Deputaților a luat luni act de demisia deputatului Dragoș Bârlădeanu de la Grupul parlamentar PSD.

Bârlădeanu va continua în Parlament în scurta perioadă rămasă ca neafiliat. Acesta a demisionat deoarece nu mai este pe liste pentru un nou mandat.

Deputatul Dragoș-Petruț Bârlădeanu a informat luni Biroul permanent al Camerei Deputaților că din 22 octombrie nu va mai activa în grupul deputaților PSD, ci va fi neafiliat, deoarece a demisionat din formațiunea politică.

Fostul vicepreședinte al CJ Vrancea timp de două mandate, între 2008 și 2016, Bârlădeanu a fost ales pe listele PSD pentru un mandat de deputat de Vrancea, la alegerile din 2016.

În ultima perioadă, scrie Adevărul.ro, a trăit într-un con obscur și acum nu se mai regăsește pe liste pentru un nou mandat de parlamentar.

Acesta a devenit „viral” după ce a declarat, în 2014, că președintele Iohannis „a vândut copii în străinătate”.

„Acest Iohannis, înainte să fie primar a vândut copii în străinătate. Copii din Vrancea, din România, din Vidra, au fost vânduţi în străinătate pe bani grei. Are şase case. Prima casă şi-a făcut-o din banii pe care i-a câştigat de pe urma copiilor vânduţi”, a spus Bârlădeanu la vremea respectivă.

Demisie grea în PNL! Și-a anunțat retragerea din politică: „Am vorbit cu Orban”

Cezar Preda, unul dintre „veteranii” parlamentari PNL, a declarat, în direct la România TV, că a decis să nu mai candideze la următoarele alegeri parlamentare şi că l-a informat pe Ludovic Orban de alegerea sa.

Luni seara, deputatul PNL a anunțat că a vorbit cu premierul Ludovic Orban, căruia i-a transmis că are un proiect personal și că nu mai este interesat de politică.

Demisie din partidul condus de Dacian Cioloș! Un nume greu pleacă din PLUS: „Mi s-a reproșat că…”

Demisie din partidul condus de Dacian Cioloş! Cristian Preda renunță la PLUS din constrângeri de natură profesională.