Destin crunt. Un bărbat a fost ucis și ciopârțit de tânăra cunoscută pe Tinder. “A lovit victima cu o cărămidă, apoi…”

Publicat: 24 09. 2020, 10:15
Destin crunt. Un bărbat a fost ucis și ciopârțit de tânăra cunoscută pe Tinder. “A lovit victima cu o cărămidă, apoi...”

A crezut că și-a găsit jumătatea, dar a avut parte de o moarte teribilă. Un bărbat a fost ucis și ciopârțit de tânăra pe care a cunoscut-o pe Tinder. Crima oribilă a avut loc în Jakarta, capitala Indoneziei. Fata nu a acționat singură, ci ajutată de iubit.

În primă fază, tânăra a vorbit cu victima prin intermediul aplicației Tinder. Ulterior, discuțiile s-au mutat pe WhatsApp, iar cei doi au hotărât să se întâlnească într-un apartament situat în Jakarta Centrală.

Dornic de senzații tari, bărbatul nu-și imagina că, de fapt, tânăra plănuise cu actualul iubit să-l jefuiască. Ajunși în apartament, cei doi au început să întrețină raporturi sexuale.

La scurt timp, din baie a ieșit partenerul fetei, care l-a lovit în cap pe bărbatul dornic de distracție cu o cărămidă în cap. Apoi, tânăra și iubitul ei l-au înjunghiat în repetate rânduri.

A lovit victima cu o cărămidă de trei ori, apoi au înjunghiat-o pe victimă de șapte ori până a murit„, au notat polițiștii în raport.

Un bărbat a fost ucis și ciopârțit de tânăra cunoscută pe Tinder. Criminalii riscă pedeapsa cu moartea

Cuplul criminal a intrat, apoi, în panică, neștiind cum să scape de cadavru. Tânăra și partenerul ei s-au dus la un magazin, de unde au cumpărat o macetă și un fierăstrău. Corpul secționat al bărbatului a fost pus în două valize și un rucsac, care au fost transportate utilizând un serviciu de Ridesharing într-un apartament din Kalibata City.

După crimă, cei doi au luat toți banii din contul victimei, 6.584 de dolari. Au cumpărat aur, metale prețioase, o motocicletă și au închiriat o casă în Depok, Java de Vest, unde aveau în plan să îngrope resturile bărbatului pe care l-au ucis.

Speriate că bărbatul nu mai dădea niciun semn, rudele au anunțat poliția. Oamenii legii au reușit să obțină detalii despre conversațiile pe care victima le-a purtat cu tânăra și, astfel, au ajuns în locul unde criminalii se ascundeau. Fata nu a opus rezistență, dar partenerul ei a fost împușcat în ambele picioare.

Bărbatul și iubita lui au fost acuzați de crimă și furt cu premeditare. Ambii riscă să fie condamnați la moarte.