Dispută conjugală sfârșită tragic: Tatăl a 7 copii, înjunghiat de propria soție și mama copiilor

Publicat: 20 04. 2021, 11:07
Actualizat: 22 04. 2021, 09:08
Sursă FOTO: Shutterstock (caracter ilustrativ)

O dispută conjugală a unui cuplu a dus la înjunghierea și spitalizarea bărbatului, victimă a soției sale. Soții au împreună 7 copii și locuiesc în comuna Curtești, din județul Botoșani.

Cearta dintre cei doi a avut loc în cursul zilei de luni, 19 aprilie. Totul a pornit când femeia și-a luat la bătaie unul dintre copii. Soțul ei oprit-o și i-a luat pe copii să îi ducă în casă. Ulterior, bărbatul în vârstă de 44 de ani a rămas în casă, uitându-se la televizor. Din senin soția lui l-a înjunghiat de două ori.

Bărbatul rănit a reușit să scape de furia femeii și s-a refugiat la mama lui, care locuiește în apropiere de domiciliul cuplului. Șocată de cele văzute, femeia a sunat de îndată la 112 și a alertat poliția, transmite realitatea.net.

Bărbatul a fost înjunghiat în gât de propria soție

Astfel, victima a fost transportată de urgență la spital unde a primit îngrijiri medicale și a fost internat. una dintre rănile pe care soția i le-a făcut se află la nivelul gâtului. Soția acestuia, agresoarea, a fost reținută de polițiști și dusă la o secție de Psihiatrie unde sănătatea mentală i-a fost evaluată.

O altă dispută conjugală sfârșită tragic, care a șocat întreaga țară, este cea dintre o fostă șefă pe secția de chirurgie a Spitalului Piatra Neamț, Anca Daniela, și soțul ei, Sebastian Dumitru Patriche, de care voia să divorțeze.

Bărbatul și-a omorât soția pe 10 ianuarie 2020. Aceasta avea 49 de ani și tocmai ce avansase în carieră. Femeia fusese asistentă-șefă pe Secția de Chirurgia și promovase pe 8 ianuarie examenul pentru funcția de director de îngrijiri. Se pare că acesta și-a premeditat fapta întrucât era gelos pe realizarea profesională a soției sale, dar și din cauza faptului că femeia intentase divorț. Anca Daniela se mutase din domiciliul comun cu câteva luni înainte de a fi ucisă întrucât îi era frică de soțul ei care avea o fire violentă.

Criminalul a fost condamnat la 24 de ani de închisoare cu executare și să plătească aproape 600.000 daune morale și materiale către fiul său și soacra lui, a cărei fiică a ucis-o.