Fetiță de 13 ani, acostată de două ori de același bărbat. Individul în vârstă de 64 de ani a fost prins

Publicat: 02 06. 2021, 12:20
Copila a apelat la ajutorul jandarmilor după ce și-a dat seama că bărbatul încercase să o agreseze sexual în urmă cu câteva zile / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ

O fetiță în vârstă de 12 ani a trecut printr-o adevărată traumă pe 1 iunie. În timp ce se plimba pe stradă, a fost acostată de un bărbat în vârstă de 64 de ani care a rugat-o să îl însoțească până într-o piața din Mehedinți sub pretextul că nu știe orașul. Același individ încercase să o agreseze sexual cu doar câteva zile în urmă.

Bărbatul nu era la prima tentativă de abordare a minorilor. Fetița mai fusese acostată de el în urmă cu o săptămână astfel că pe 1 iunie, când s-a văzut din nou față în față cu el, l-a evitat și a cerut ajutorul jandarmilor.

Jandarmii l-au identificat un bărbat în vârstă de 64 ani, domiciliat în județul Mehedinți, pe baza informațiilor oferite de victimă. La fața locului a fost chemată și mama copilei, care a mulțumit jandarmilor pentru operativitatea cu care au răspuns apelului fetiței ei.

Bărbatul a încercat de două ori să o agreseze sexual

Fetița în vârstă de 12 ani le-a povestit jandarmilor faptul că același bărbat a încercat să o acosteze în data de 23 mai, sub pretextul că dorește să îl însoțească la un magazin să cumpere o pâine. În timp ce se îndreptau spre magazin, bărbatul a spus că i s-a făcut rău și că dorește să se așeze pe o bancă.

Odată ce s-au așezat pe bancă, agresorul a încercat să o sărute și să o atingă în zonele intime, însă scena a fost observată de către o femeie care i-a sărit în ajutor fetiței. Acest incident nu a fost reclamat la poliție la momentul respectiv.

Bărbatul a fost dus de către jandarmi la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.