Fiul unei judecătoare a provocat un accident mortal în Gorj. Ce alcoolemie avea în sânge

Publicat: 21 08. 2020, 12:00
Actualizat: 21 08. 2020, 12:02

O femeie din județul Gorj a murit după ce a fost lovită pe marginea drumului de o mașină, condusă de fiul unei judecătoare, care a fugit de la locul accidentului, deoarece consumase băuturi alcoolice.

Tânărul s-a predat în zori, când încă mai avea alcool în sânge, scrie observator.ro. Tragedia s-a petrecut în orașul Novaci, în jurul orei 22.00, când doamna Florentina se întorcea de la cofetăria unde lucra și mai avea puțin până acasă.

Era cu fiul ei când o mașină scăpată de sub control a intrat pe trotuar și a intrat în plin în femeia nevinovată.

La volan se afla fiul unei judecătoare, în vârstă de 25 de ani, care a fugit de la locul accidentului. Mai mult, acesta era băut în momentul producerii accidentului.

„Toată ziua umblă pe stradă cu mașina băut. Poliția orașului îl urmărește, că e la restaurantul cutare și până la urmă scapă basma curată. Ce să-i spun eu acum la copilul ăsta? Ce să-i spun când el știe că mama lui e la spital? Taică-su a murit acum doi ani”, a declarat fratele victimei.

Ce alcoolemie avea în sânge fiul de judecătoare

Șoferul s-a predat după 12 ore și încă era băut.

„Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,05mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Un tânăr din Iași, pasionat de motoare, mort într-un accident cumplit! Accidentul care a distrus viitorul unei familii

Pe Ionuț Bogdan, de 26 de ani, îl cunoștea tot Iașul, pasiunea sa pentru motoare fiind știută de prieteni, rude și alți apropiați. O manevră greșită, însă, l-a costat viața, iar acum cel pe care amicii îl alintau „Papy” a lăsat în urmă o familie îndoliată – o tânără își va crește fiica de numai 1 an fără bărbatul alături de care visa să trăiască toată viața!

Tragedia în trafic s-a petrecut pe drumul dinspre Lețcani către Iași. Conform bzi.ro, la un moment dat, motocicleta lui „Papy” a încercat să depășească prin dreapta un autoturism, manevră în urma căreia a urmat o coliziune puternică.