Fotbalist celebru, jefuit în propria casă, cu arma la tâmplă! „Suntem traumatizați, după o spaimă cumplită”

Publicat: 24 10. 2020, 17:25

Luca Toni, în vârstă de 43 de ani, fotbalistul care a cucerit titlul mondial cu Italia în 2006, a fost atacat și jefuit în propria casă de patru indivizi înarmați. În locuință se mai aflau și cei doi copii ai fostului atacant italian.

Atacul a avut loc joi seară, la vila fostului star al fotbalului din Montale, acesta fiind luat prin surprindere, scrie Gazetta dello Sport.

Hoții l-au imobilizat pe Luca Toni și l-au amenințat cu arma de față cu copiii săi, pentru a spune unde ține banii și bunurile de valoare.

După ce au strâns „prada”, infractorii au dispărut fără urmă, înainte ca poliția, alarmată deja de vecini, să ajungă la locul jafului.

„Au fost momente tensionate”, a spus Luca Toni, după atacul bandiților.

„Este important că suntem toți bine, dar ai mei sunt traumatizați după o spaimă groaznică”, a spus Luca Toni, pe Instagram.

„Hoții m-au lăsat fără bunuri prețioase, cu importanță sentimentală, nu financiară”, a spus fostul fotbalist.

Poliția italiană este pe urmele hoților, având la dispoziție imaginile de pe camerele de supraveghere din proximitatea vilei lui Luca Toni.

Primii suspecți fac parte dintr-o bandă care a spart mai multe ATM-uri în zona respectivă în primăvară.

Fotbalul italian, în doliu! Arbitrul Daniele De Santis și logodnica acestuia, înjunghiați mortal în propria casă

Fotbalul italian este în doliu, după vestea teribilă primită marți: arbitrul Daniele De Santis și logodnica acestuia au fost înjunghiați mortal în casa lor din Lecce.

Potrivit La Repubblica, deocamdată nu există multe detalii despre incidentul sângeros, dar se pare că arbitrul De Santis (33 de ani) și logodnica lui, Eleonora Manta (30 de ani), au fost uciși luni seară, în casa lor din Lecce.

Raportul preliminar arată că mai mulți oameni au văzut un individ, înarmat cu un cuțit, care a fugit de la fața locului.