FOTO | Accident GRAV în Caraș-Severin. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite

Publicat: 02 05. 2023, 08:13

O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte trei sunt rănite în urma unui accident de circulaţie care a avut loc luni după-amiază pe DN6, în zona localităţii Topleţ, din judeţul Caraş-Severin, la limita cu judeţul Mehedinţi.

Un accident rutier grav a avut loc pe DN6, în zona localităţii Topleţ, la limita judeţului Caraş-Severin cu Mehedinţi.

În accident au fost implicate 5 autovehicule, între care 3 autoturisme, o autoplatformă şi un autocar. Un om a murit și mai mulți sunt răniți.

Traficul rutier a fost oprit în zonă și s-au format cozi de kilometri de mașini.

„În urmă cu puţin timp, pe DN 6, în zona localităţii Topleţ, limita cu judeţul Mehedinţi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 5 autovehicule, dintre care un autocar, 3 autoturisme şi o autoplatformă. În acest moment echipajele de intervenţie sunt la faţa locului şi acţionează. Traficul rutier este restricţionat în zonă până la finalizarea cercetării la faţa locului”, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Cinci autovehicule au fost implicate

În accident au fost implicate cinci autovehicule, dintre care un autocar, trei autoturisme şi o autoplatformă.

„Persoanele din autocar nu au nevoie de îngrijiri medicale. Acţionează Detaşamentul Caransebeş şi două echipaje de la ISU Mehedinţi. În urma accidentului au rezultat patru victime, din care o persoană a fost declarată decedată de medicul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Celelalte trei victime sunt în stare conştientă”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, potrivit Agerpres.