FOTO / Antonia, SPECTACULOASĂ în costum de baie. Au curs complimentele!

Publicat: 11 08. 2023, 12:30

Cântăreața Antonia, în vârstă de 34 de ani, și-a încântat admiratorii din mediul online cu o apariție spectaculoasă în costum de baie. Artista arată demențial. 

Antonia a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie din Mykonos, Grecia, în care își etalează trupul cu forme perfecte într-un costum de baie albastru deschis, din două piese, care îi vine de minune.

Artista are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, formele sale apetisante captând imediat atenția. de altfel, internauții au fost încântați să o vadă așa și s-au întrecut în complimente la adresa vedetei.

”Magnifică”, ”Perfectă femeie. Cea mai frumoaă din România. Restul… gonflabile”, ”Mai rar așa lady”, ”Frumos abdomen”, ”Atât de frumoasă”, au fost doar câteva dintre complimentele primite de Antonia de la internauți.

 

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea și are trei copii

Antonia este considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. În plan pesonal, Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. În urmă cu ceva timp, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia.