FOTO | Lovitură de teatru în cazul travestitului găsit mort într-un cămin din Iași! Ce au găsit anchetatorii în sângele „Narcisei Vasilica”

Publicat: 18 11. 2022, 11:00
Actualizat: 18 11. 2022, 11:04
Tânărul travestit găsit mort în urmă cu câteva zile într-o cameră de cămin din Iași avea o alcoolemie uriașă în sânge. Anchetatorii așteaptă să vadă rezultatul final al medicilor legiști pentru a putea trage o concluzie clară.

„Narcisa”, tânărul travestit care a fost găsit mort luni dimineață într-o cameră de cămin din cartierul Tudor Vladimirescu, avea o alcoolemie uriașă, spun mai multe surse pentru BZI.

Din câte se pare, acesta avea o alcoolemie de aproape 5 la mie, ceea ce înseamnă foarte mult, iar acest lucru i-ar fi putut cauza moartea.

Totul s-ar fi petrecut în noaptea de duminică spre luni, iar în jurul orei 3:00 dimineața un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că tânărul este inconștient.

La fața locului a intervenit rapid un echipaj medical, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața, constatându-se doar decesul tânărului.

Pe fir au intrat și polițiștii care au crezut că este vorba despre o crimă după ce au discutat cu locatarii din cămin. Potrivit acerstora, toată noaptea, din apartamentul în care se aflau tânărul decedat și un amic de-al său s-a auzit gălăgie, muzică și zgomote ciudate.

Cauza morții tânărului este un edem pulmonar acut

Criminaliștii au făcut cercetări la fața locului, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Cazul a ajuns acum pe masa procurorilor, care au solicitat ca autopsia să fie făcută în cel mai scurt timp, pentru a afla care au fost cauzele decesului.

Anchetatorii ieșeni au laut în calcul o posibilă crimă și l-au ridicat pe bărbatul care a fost alături de tânărul decedat pentru audieri, însă acesta a fost lăsat să plece.

Raportul medicilor legiști a arătat că decesul tânărului care își spunea „Narcisa Vasilica” a survenit în urma unui edem pulmonar acut, dar nu este exclusă totuși și o intoxicație cu alcool.

Tânărul era travestit și nu se sfia să arate pe rețele de socializare poze cu el îmbrăcat în femeie.

„Nu știu ce a fost între ei, dar s-a auzit gălăgie, muzică, ceartă. A venit poliția aseară, l-au luat pe băiatul care era în apartament, dar l-au lăsat să plece, a trecut pe aici. Au mai fost scandaluri, dar ca acum nu m-am speriat niciodată”, a precizat o locatară.

Ancheta în acest caz continuă, însă, deocamdată, procurorii ieșeni nu iau în calcul varianta unui crime.