Gafă incredibilă făcută de un român. Și-a uitat fiica de doar 13 ani într-o benzinărie din Austria. Ce s-a întâmplat cu copila

Publicat: 21 08. 2020, 17:04
Gafă incredibilă făcută de un român. Și-a uitat fiica de doar 13 ani într-o benzinărie din Austria. Ce s-a întâmplat cu copila

Un român și-a uitat fiica într-o benzinărie din Austria. Tatăl a realizat că minora nu se află cu el în mașină abia după ce a fost sunat de bunicii copilei, care, la rândul lor, au fost alertați de poliția care patrula în zona unde se afla fata.

La un moment dat, românul a oprit mașina într-o benzinărie de pe autostrada din Kematen am Innbach, districtul Grieskirchen, și s-a dus la toaletă. În acest timp, fata în vârstă de 13 ani a coborât din autoturism, pentru a-și dezmorți, probabil, picioarele.

Întors la mașină, bărbatul nu a mai verificat dacă fiica lui se află în mașină, pe bancheta din spate, și a pornit la drum. A mers pe autostradă în jur de o oră până când a primit un telefon și a fost informat că și-a uitat fiica în benzinărie.

Surprins, bărbatul s-a uitat în spate și a observat că, într-adevăr, fiica lui nu se afla cu el în mașină. Într-un suflet, a revenit la benzinăria unde oprise cu câteva minute înainte și s-a reîntâlnit cu copila în vârstă de doar 13 ani.

Ce le-a spus tăticul român polițiștilor din Austria

Fără niciun fel de jenă, românul le-a spus polițiștilor austrieci că era ferm convins că fiica lui doarme pe bancheta din spate, obosită din cauza drumului. Nu a verificat, fiind sigur că fata se odihnește, și a pornit din nou la drum, nedorind să o deranjeze.

Bărbatul a avut mare noroc pentru că fiica lui știa din memorie numărul bunicilor din România. Astfel că polițiștii austrieci au sunat imediat la rudele aflate în țară, iar acestea l-au sunat pe tăticul uituc să-l anunțe că și-a uitat fiica în pacarea unei benzinării.

Într-un final, tatăl și fiica s-au regăsit și și-au continuat drumul.