GÂNDUL LIVE. Tânăr prins la volan fără permis, pentru a patra oară. Consumase și droguri, deși are doi copii de crescut acasă!

Publicat: 05 11. 2020, 14:59

This browser does not support the video element.

Drogat și fără permis la volan, așa a fost prins de polițiști un tânăr de 28 de ani din Târgoviște.

Acum a ajuns în arest și „norocul” lui a fost să îl oprească poliția întâmplător în trafic, luni seară, pe drumul dintre Târgoviște și Găești.

Polițiștii au constatat că nu are documente pentru a conduce mașina și a consumat droguri. Acesta este însurat, are doi copii mici de crescut și acum este cercetat de mai multe infracțiuni comise la volan.

„Conducea un autovehicul pe raza localității Dumbrava, în timp ce se afla sub influența unor substanțe psihoactive. Cel în cauză nu poseda permis de conducere.”, au declarat autoritățile.

Acum trei ani, individul a fost prins pentru prima oară șofând fără permis auto. Tânărul a repetat isprava și în cele din urmă s-a ales cu trei dosare penale!

A patra oară, acesta a ajuns în arestul Poliției Dâmbovița, unde a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul „de ocazie” riscă să ajungă după gratii.