George Buhnici, implicat într-un nou scandal. O vedetă se declară ”discriminată” de afirmațiile lui

Publicat: 28 07. 2022, 13:13
Foto: YOUTUBE / GEORGE BUHNICI

„Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe. Așa cum ați aflat probabil, am plătit și încă plătesc scump pentru acest episod, care a făcut atât de multe valuri pe internet și în media.

Dar aici, nu voi intra în detalii. Ceea ce am să fac este să îmi reconsider eu în perioada următoare prioritățile, să mă concentrez mai mult pe familie și pe lucrurile de care sunt pasionat și la care mă pricep – case sustenabile, energii regenerabile, tehnologie. N-am să dau curs invitațiilor sau ofertelor care speculează imaginea de ‘băiat rău’, bădăran și de misogin – consider că această imagine nu mă reprezintă, eu nu sunt și nu pot fi un astfel de personaj”, a afirmat George Buhnici.

George Buhnici a făcut declarațiile șocante în cadrul emisiunii Xtra Night Show, în timp ce se afla la festivalul Neversea. Mai mult, acesta nu și-a cerut scuze imediat după afirmații, ci a spus doar că „nu poate opri trollii”.