GORJ. Un băiat în vârstă de 25 de ani, angajat al Jandarmeriei Române, a murit electrocutat

Publicat: 13 06. 2020, 22:06
Actualizat: 24 06. 2020, 13:27
O asistentă de 50 de ani de la Ambulanța Prahova, confirmată cu Covid, a murit

Un tânăr de 25 de ani, angajat al Jandarmeriei Române, a murit, sâmbătă, eletrocutat, în timp ce se afla în timpul liber, acasă, în comuna Bărbăteşti, judeţul Gorj. 

Poliţia a început o anchetă, transmite corespondentul Mediafax.

Pentru salvarea bărbatului a intervenit şi un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, dar acesta era decedat.

Este vorba despre un tânăr jandarm, electrocutat. S-a intervenit cu două ambulanţe tip B şi o ambulanţă tip C cu medic. S-au efectuat manevrele de resuscitare, din păcate fără răspuns. S-a declarat decesul”, a precizat Constantin Mitroi, directorul SAJ Gorj.

Băiatul era jandarm în Capitală

Surse din cadrul anchetei spun că tânărul care era jandarm în Capitală s-ar fi electrocutat în timp ce efectua lucrări cu o bormaşină cu un fir neizolat. Reprezentanţii Poliţiei au început cercetările în acest caz.

„La data de 13 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţiei Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost electrocutată. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti, ocazie cu care s-a constatat că un tânăr de 25 de ani, din comuna Bărbăteşti, în timp ce efectua activităţi gospodăreşti în curtea domiciliului, s-ar fi electrocutat cu un fir al unei bormaşine. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma manevrelor de resuscitare a fost constat decesul tânărului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat, corespondentului Mediafax, Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.