Ioan Becali, despre perioada când a fost testat pozitiv cu COVID-19. “Ne-am infectat la bar, am luat toți. În afară de Gigi, deși a umblat fără mască!”

Publicat: 13 11. 2020, 10:35
Actualizat: 13 11. 2020, 10:38
Ioan Becali, despre perioada când a fost testat pozitiv cu COVID-19. “Ne-am infectat la bar, am luat toți. În afară de Gigi, deși a umblat fără mască!”

Ioan Becali a fost testat pozitiv cu COVID-19, însă, din fericire, a reușit să câștige lupta cu virusul. La fel ca și ceilalți membri ai familiei sale. Singurul care nu s-a infectat a fost chiar vărul său, Gigi Becali, care nici nu a purtat mască de protecție.  

Ioan Becali a precizat că patronul FCSB-ului l-a ajutat enorm în perioada când a fost depistat pozitiv, tratându-se la clinica pe care o deține vărul său.

M-a ajutat vărul meu (n.r. – Gigi Becali) cu nişte medicalemnte, cu nişte perfuzii la el la clinică. Am crezut în ce mi-a spus el (n.r. – Gigi Becali), doctorul mi-a permis. Am avut nişte frisoane, nu aveam nimic. Mi-am luat sânge şi am 90 la anticorpi, e foarte bine. Media e de 40-50, la mine e bine. Nu am trăit cu teamă”, a declarat Ioan Becali, potrivit Telekom Sport.

Eu am avut niște frisoane câteva zile, apoi m-a ajutat vărul meu (n.r. Gigi Becali) cu niște medicamente. Mi-a dat niște vitamine bune, am făcut și niște perfuzii. Cardiologul mi-a permis tot ce mi-a dat. Am făcut primul test, pozitiv, al doilea tot pozitiv, la două săptămâni distanță. Al treilea a fost negativ. Eu încă port masca, respect măsurile”, a mai declarat fostul impresar.

Ioan Becali: “Am luat toți, pe rând. Și Victor și câțiva nepoți, câțiva veri au avut”

Giovanni a dezvăluit că Gigi Becali a fost singurul membru al familiei care nu s-a infectat cu coronavirus, deși s-au aflat, mai tot timpul, în aceleași locuri.

Ne-am infectat la bar, acolo unde ne strângem noi, verii, între noi. Am luat toți, pe rând. Și Victor și câțiva nepoți, câțiva veri au avut. Doar Gigi nu a luat virusul. Și el a umblat fără mască peste tot”, a spus Ioan Becali.