IRONIE. Marcel Ciolacu, despre nepoata angajată la ICR: Nu m-a dus capul să o pun șefă la aeroport

Publicat: 10 06. 2020, 17:30
Actualizat: 06 04. 2021, 21:32
Marcel Ciolacu a prezentat programul politic al echipei cu care va candida la congresul PSD / Sursă Foto: Mediafax Foto

Președintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat, miercuri, la acuzațiile potrivit cărora și-a angajat nepoata, pe Andreea Ciolacu, la Institutul Cultural Român.Ciolacu a spus că Andreea e o artistă: „Nu m-a dus capul să o pun șefă la aeroport”, a răspuns sarcastic liderul PSD.

Ciolacu spune că nepoata sa a terminat Regie – Artă Fotografică

Ciolacu a spus că Andreea, nepoata sa, a terminat Regie – Artă Fotografică, având media 10, iar angajarea ei la ICR nu a ținut de faptul că el este politician.

„Andreea o cheamă pe nepoata mea. Nu m-a adus capul să o pun șefă nici la aeroport, nici manager de spital. Andreea, nepoata mea, în afară de faptul că este un copil deosebit, a terminat Regia – Arta fotografică cu nota 10. Vă puteți interesa. Cred că o zonă cum este ICR-ul este tocmai potrivită stilul ei și cu felul ei de a fi. Este o artistă”, a afirmat Ciolacu, la Digi24.

Președintele interimar PSD a fost întrebat dacă Andreea nu a fost ajutată dat fiind faptul că președintele ICR Mirel Taloș a făcut parte din ALDE.

„Nu am făcut alianță cu Călin Popescu Tăriceanu pentru a-mi angaja nepoata care a terminat Regie – Artă fotografică și care are nenumărate premii câștigate în străinătate. Nu în România. Sper că nu trebuie să fac alianță și cu Bruxelles-ul. Îmi pare foarte rău, nu îl cunosc pe domnul Taloș Mirel de la ICR și mă bucur că Andreea și-a găsit locul. Aș vrea să faceți această diferență, între un copil bun și un profesionist și alte numiri”, a mai afirmat liderul PSD.

Andreea Ciolacu, nepoata președintelui interimar PSD Marcel Ciolacu, a fost angajată fără concurs în funcția de consilier personal al președintelui ICR.