Liviu Dragnea: „PNL- USR PLUS – UDMR și PSD introduc dictatura și legiferează tăierea drepturilor și libertăților cetățenilor români”

Publicat: 23 09. 2021, 19:58
Actualizat: 23 09. 2021, 19:58
Liviu Dragnea / Sursă FOTO: Mediafax Foto

După ce Senatul a aprobat, miercuri, în plen, în calitate de primă Cameră legislativă sesizată, OUG 68/2021 prin care se reglementează cadrul legal pentru eliberarea, verificarea şi acceptarea certificatului digital privind COVID-19, cu scopul de a facilita libera circulaţie pe durata pandemiei, fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că prin astfel de acțiuni Constituția României este încălcată.

Dragnea se întreabă în mesajul său de când Constituția țării este modificată printr-o Hotărâre de Guvern.

„PNL- USR PLUS – UDMR si PSD introduc dictatura și legiferează tăierea drepturilor și libertăților cetățenilor români!

Constituția României este încălcată prin simple hotărâri de guvern, după cum dictează interese meschine de moment ale unor tradatori pentru care sănătatea cetățenilor nu este decât un pretext.

Certificatul digital este impus în România prin Hotărâre de Guvern! De când Constituția țării este modificată printr-o Hotărâre de Guvern?

Senatul României aprobă înrobirea românilor și instigarea la dușmănie și marginalizarea cetățenilor nevaccinați.

Proiectul de lege privind aprobarea Ordonanței de Urgență 68/2021, care stabileste ca Certificatul digital, sa fie introdus in Romania prin Hotarare de guvern, a fost votat in Senatul României.

Doar 11 senatori au fost împotrivă , 86 nu s au opus (45 de la putere au votat „pentru”, 41 de la PSD s-au abținut).

Senatul Romaniei trebuie sa publice lista nominala a acestui vot!”, a scris Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook.