Ludovic Orban, după ce ar fi fost îmbrâncit de bodyguarzi la sediul PNL Sector 4: „Nu m-au lăsat să intru pe scenă într-un mod foarte politicos”

Publicat: 07 07. 2021, 20:41
Actualizat: 07 07. 2021, 20:43
Ludovic Orban / Sursă Foto: Captură

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit miercuri despre scandalul iscat marți seară, atunci când secretarul general adjunct al PNL București, Adrian Moraru, a declarat că liderul partidului a fost bruscat de bodyguarzii de la firma BGS, cu ocazia alegerilor de la filiala PNL Sector 4.

Orban a spus că el este „o garanție că nu este nevoie de bodyguarzi atunci când se organizează alegeri interne”, el mai precizând că nu vrea să dezvolte subiectul.

Orban: „Ce s-a întâmplat nu este corect”

Ce s-a întâmplat nu este corect. De când sunt eu în PNL nu am văzut bodyguarzi care să fie implicați în procesul de organizare a procedurii de votare. Aș prefera să nu vă povestesc, evident că bodyguarzi care păzeau scena m-au recunoscut și nu m-au lăsat să intru pe scenă într-un mod foarte politicos. Eu nu am acceptat și până la urmă bodyguarzi și-au văzut de treabă într-un timp, dar cu o mare rezistență din partea unor colegi, este un amănunt pe care nu vreau să îl comentez. Eu sunt o garanție că nu este nevoie de bodyguarzi atunci când se organizează alegeri interne”, a spus președintele PNL, Ludovic Orban.

Bogdan Oprea, șeful BGS: Ludovic Orban s-a împiedicat

Bogdan Oprea, președintele firmei de pază BGS, a afirmat că președintele PNL Ludovic Orban s-a împiedicat marți seară, după alegerile de la filiala PNL Sector 4.

Liderul BGS a declarat pentru publicația Libertatea că a avut o discuție cu agentul de securitate și că „nu s-a întâmplat absolut nimic”.

„Domnul Orban a venit, era cu privirea în jos. Agentul de securitate l-a întrebat unde merge. Când domnul Orban a ridicat capul, l-a recunoscut instant și s-a dat la o parte să treacă. Domnul Orban s-a împiedicat foarte ușor, probabil de niște trepte, și acesta a fost tot incidentul”, a mai spus președintele firmei de pază BGS.