Mama fetei ucise pe trecerea de pietoni: „Nu mai dorm noaptea. Doar așa supraviețuiesc, știind că a fost chemată unde trebuie”

Publicat: 22 01. 2022, 17:59
Actualizat: 22 01. 2022, 17:59
Mama fetei ucise pe trecerea de pietoni / Sursă Foto: CanCan

Mama Raisei, fetița care a fost ucisă de un polițist pe o trecere de pietoni din București, a declarat că în urma tragediei nu mai poate dormi noaptea.

În cel mai recent interviu, femeia a mărturisit că nu mai poate dormi noaptea și că singurul lucru care o determină să meargă mai departe este gândul că fiica ei a ajuns într-un loc mai bun.

Accidentul rutier a avut loc joi, 13 ianuarie, pe strada Laminorului din sectorul 1 al Capitalei. Două fetițe, de 11 și 13 ani, au fost lovite de mașina de poliție când traversau strada. Fetița de 11 ani a fost grav rănită și transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, starea ei fiind stabilă. Din păcate, Raisa a decedat la locul accidentului.

Mama fetiței nu se mai poate odihni și singurul lucru care o mai liniștește este gândul că fiica ei a fost chemată unde trebuia.

“N-am visat-o eu, au visat-o apropiații meu. Eu nu pot să dorm noaptea ca să pot să visez. Nu mă uit la televizor, nici pe Facebook să văd ce comentează lumea. Vrem să o știm pe Raisa cum era, nici nu pot să vad imagini. Vreau să știu decât că e bine unde e și lucrul ăsta mă liniștește. Așa putem să supraviețuim, știind că a fost chemată unde trebuia”, a mărturisit mama Raisei Nicoleta, în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Mesaj către autorități: “Să se facă șoselele, chiar astăzi am…”

Femeia este sigură că motivul accidentului a fost viteaza excesivă pe care o avea polițistul Constantin Popescu, atunci când a lovit-o pe trecerea de pietoni.

“În primul rând, viteza. Să se facă șoselele, chiar am fost astăzi la ea la cimitir și pe șosele aveau denivelări, indicatoare de viteză”, a mai spus aceasta.