Polițistul care a ucis-o pe Raisa a trimis o scrisoare părinților îndoliați. „Nu mă aștept să mă iertați. Mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul fetiței dumneavoastră”

Publicat: 21/01/2022, 17:15
Actualizat: 22/01/2022, 11:44

Polițistul bucureștean care a ucis o fetiță în vârstă de 11 ani, după ce a lovit-o cu mașina de serviciu pe o trecere de piteoni de pe strada Laminorului, a trimis familiei fetei o scrisoare în care își cere iertare, își exprimă regretul profund pentru tragedia pe care a provocat-o și a spune că se roagă pentru sufletul victimei. 

Aflat într-o depresie produndă după accidentul cumplit pe care l-a provocat, la data de 13 ianuarie, când pe o trecere de pietoni de pe strasa Laminorului a lovit cu mașina de poliție două fetițe de 11 ani care se duceau la școală, agentul Constantin Popescu a trimis o scrisoare părinților copilei care și-a pierdut viața. Colega acesteia, Marina, a scăpat cu viață în urma impactului după ce a suferit o fractură la unul dintre picioare.

Îndurerată familie,

Nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavostră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar … 

Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră, nevoită să treacă prin acest tragic eveniment.

Nu mai pot să fac nimic aș da orice să pot să întorc timpul, orice!

Pot doar în aceste momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul fetiței dumneavoastră și sunt convins că o va face și mă rog, în același timp, să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat”, a scris polițistul Constantin Popescu.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult