Mașină lovită de tren în Odorheiu Secuiesc. Șoferul autoturismului se află în stare de șoc

Publicat: 17 10. 2020, 20:04
Actualizat: 17 10. 2020, 20:06
Mașină lovită de tren în Odorheiu Secuiesc / Șoferul autoturismului se află în stare de șoc

În cursul zilei de azi, un tren a lovit o maşină în Odorheiu Secuiesc. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita a anunțat că șoferul autoturismului este bine, dar se află în stare de șoc.

Trenul IR 3547, care circula pe ruta Odorheiu Secuiesc-Sighişoara, a acroşat o maşină; din primele date nu sunt victime, doar şoferul autoturismului este în stare de şoc. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj de poliţie”, se mai precizează în informarea ISU Harghita, potrivit Agerpres.

Cazuri de COVID-19 la Primăria Odorheiu Secuiesc / Mai mulți angajați lucrează acum de acasă

Trei angajaţi de la Primăriei Odorheiu Secuiesc s-au infectat cu noul coronavirus, la nivelul instituţiei fiind luate măsuri de dezinfectare a spaţiilor, iar jumătate dintre salariaţi lucrează de acasă.

Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Zörgő Noémi, a declarat că secretarul primăriei a fost confirmat, vineri, ca fiind infectat, după ce a avut febră timp de două zile şi s-a prezentat la serviciul de urgenţă al Spitalului Municipal, unde a fost testat şi s-a dovedit că este infectat cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

Tren supraaglomerat pe ruta București-Craiova, în plină pandemie de coronavirus. Reacția CFR Călători

CFR Călători a emis un comunicat prin intermediul căruia a explicat imaginile în care apăreau zeci de călători înghesuiți în vagon, în trenul București-Craiova.

Jurnalistul Vitalie Cojocari a făcut publice imaginile, de-a dreptul, revoltătoare. În plină pandemie de coronavirus, oamenii stau pe culoar, în picioare, toate locurile fiind ocupate. Mulți dintre cei aflați în tren nu purtau nici măcar mască de protecție.