MESAJE DE CRACIUN. Cele mai frumoase urări cu ocazia sărbătorilor de iarnă

MESAJE DE CRACIUN. Cele mai frumoase urări cu ocazia sărbătorilor de iarnă
Publicat: 20/12/2019, 08:44

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU PĂRINȚI

Să aveți parte de cele mai fericite sărbători! Vă îmbrățișez și vă transmit toată dragostea și gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun. Vă iubesc!

Dragii mei părinți, vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice!

Sărbătorile de Crăciun și de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă și multe satisfacții alături de cei dragi. La mulți ani!

Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor.

Fie ca acest Crăciun să vă mângâie sufletul, să vă aducă bucurii și prosperitate, fericire și noroc, cadouri sub brad și oameni dragi aproape!

Crăciunul înseamnă mai mult decât brazi împodobiți, lumânări aprinse și miros de cozonaci. Crăciunul este sufletul cald al mamei, al părinților, al celor dragi care luminează tot anul. Este bunătatea, speranța renăscută. Este pace și înțelegere. Crăciun fericit!

Să ningă în noaptea de Crăciun cu visuri împlinite! Învață să visezi, Crăciunul poate face minuni!

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.

Să ai un Crăciun ca un adevarat copil, cu Moș, cu miros de brad și mere îmbujorate! Să ai un Crăciun curat, sărutat de fulgi de nea!

Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize și îndeplinirea tuturor dorințelor.

Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet, să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Sărbători fericite!

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbători, acum și în anii următori, dragi părinți!

Crăciun fericit pentru cei mai buni părinți din lume! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mama și tata!

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU COPII

Dragul meu copil, e sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.

Sper că iarna aceasta va fi așa cum îți place ție: cu ninsoare, cu casa îmbelșugată și cu bradul de Crăciun împodobit. Să te bucuri de aceste sărbători și de ceea ce îți oferă viața. Îți urez cele mai fericite sărbători, multă sănătate și îți trimit îmbrățișare de departe!

Cu mult drag ne gândim la voi, acum, în preajma sărbătorilor. Vă dorim din tot sufletul sărbători fericite, toate dorințele să vi se împlinească!

Aceasta e o noapte specială, în care poți întâlni o persoană specială: copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăiește miracolul nopții de Crăciun!

Îți urez, tie și familiei tale, multă sănătate, fericire și mult noroc în viitor! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită și prietenii dragi aproape. Crăciun fericit!

Credința, speranța, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevărați… sunt doar câteva din lucrurile pe care îți doresc să le ai de Crăciun!

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU PRIETENI

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îți doresc o vacanță plină de liniște, odihnă, pace sufletească și împlinire. Fie ca de Crăciun să ți se îndeplinească toate dorințele, iar anul nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubești.

Fie ca aroma de brad, de portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun fericit!

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranță și iubire. Iar Moșul să vă aducă cele mai dorite și neașteptate cadouri, vouă și celor apropiați. La mulți ani cu sănătate!

De Crăciun ești invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpadă ca să îți treacă supărarea… o să pierzi cu siguranță. Ne punem dorințe în timp ce ne uităm spre cer și fulgi de nea ni se topesc ușor pe față. Crăciun fericit!

În pragul sărbătorilor de iarnă, să aveți în casă bogăție, bunăstare, sănătate și pace în suflet. Crăciun fericit!

Anul care vine să îți aducă speranța unui nou început, energia necesară pentru a-ți împlini toate obiectivele, înțelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ți le oferă și pe acel cineva care să te facă să zâmbești.

MESAJE HAIOASE DE CRĂCIUN

Anul nou să-ți aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc și, dacă se poate, toate la un loc. La mulți ani!

Pe la colțuri unii spun/ Că există Moș Crăciun/ Că i-ai scris și c-o să vină/ Să-ți aducă-n pumni lumină/ Lângă brad și lângă foc/ Să-ți aducă mult noroc!

Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, liniște lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!

Sărbatorile de Crăciun și de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă și multe satisfacții alături de cei dragi. La mulți ani!

De sărbători, îți doresc să ai parte de tot ce ai și mai vrei, de tot ce nu ai și îți dorești, de tot ce îți lipsește și nu știi. La mulți ani!

La mulți ani cu sănătate / Să aveți belșug, de toate / Bucurii și nestemate / Acum și pe mai departe.

Bogăție câtă vreți,/ Sănătate pentru toți,/ Iar la anul care vine/ Să vă fie și mai bine./ Să vă fie casa, casă,/ Cu bucate noi pe masă,/ Moș Crăciun cu sacul plin,/ Drumu-n viață cât mai lin!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase