Mircea Badea a umilit crunt o femeie celebră. “Insuportabilă creatura!” Ce l-a deranjat pe prezentatorul de la Antena 3

Publicat: 20 08. 2020, 11:05
Actualizat: 20 08. 2020, 11:07
Mircea Badea, dezlănțuit în emisiune: „Je suis Șoșoacă! O susțin!”

Mircea Badea a jignit-o crunt pe soția fostului președinte american Barrack Obama. Prezentatorul de la Antena 3 susține că Michelle Obama ar fi plină de operații estetice.

Mircea Badea a avut această reacție deranjat de faptul că Michelle Obama l-a criticat în public pe Donald Trump, actualul președinte al Statelor Unite. Recent, soția fostului președinte al SUA a declarat că nu este exclus să-și facă o operație estetică, neprecizând, însă, dacă până acum a mai vizitat cabinetul medicului estetician.

Insuportabilă creatura. Ipocrizie la apogeu. Atâta plexiglas în dumneaei accelerează încălzirea globală. Cică urăște politica :)))) Plus nu suport cartea rasismului jucată de muuulți milionari care au stat 8 ani la Casa Albă”, a scris Mircea Badea pe pagina personală de Facebook.

De ce s-a înfuriat Mircea Badea

Într-un interviu acordat publicației People, Michelle Obama a afirmat că femeile ar trebui să aibă dreptul să facă absolut orice pentru a arăta mai bine, ocazie cu care a dezăluit și cum își menține silueta.

Femeile ar trebui să aibă libertatea de a face tot ceea ce trebuie să facă pentru a se simți bine cu ele însele. Nu mă obsedează de ceea ce mănânc, dar mă asigur că mănânc legume și fructe. Și după cum știe toată lumea, fac exerciții fizice”, a spus soția lui Barrack Obama.

Michelle Obama, atacată de Mircea Badea

L-a atacat dur pe Donald Trump

Michelle Obama a declarat, recent, că Donald Trump nu este un președinte bun pentru SUA, fiind total dezamăgită de modul în care acesta a gestionat criza provocată de pandemia de coronavirus și care a dus la decesul a peste 170.000 de oameni în Statele Unite.

Nu este un bun președinte. A avut mai mult decât timpul necesar pentru a demonstra că nu poate face această muncă. El este în mod evident depăşit. De fiecare dată când apelăm la Casa Albă pentru o direcţie, sau pentru o consolare, sau pentru o minimă stabilitate, nu primim decât haos, divizare şi o lipsă totală de empatie”, a punctat Michelle Obama.