Misiune de salvare ca-n filme, la Pitești. Agăţat în afara balconului cu capul în jos, un bătrân de 88 de ani a scăpat cu viață grație intervenției a doi agenți de poliție

Publicat: 06 09. 2020, 14:23

Un bătrân de 88 ani care a ajuns agăţat în afara balconului cu capul în jos a fost salvat în ultimul moment de doi agenți de poliție. Pensionarul a avut noroc maxim, martorii sunând rapid la 112 când au văzut întreaga scenă.

Totul s-a întâmplat în cartierul Eremia Grigorescu, din Pitești. Agenții de poliție au intervenit cât au putut de repede la apartamentul unde se afla bătrânul. Acesta din urmă a fost observat de doi tineri în timp ce atârna în afara balconului, la etajul trei, al unui bloc situat pe Strada Garoafelor.

Bărbatul era cu partea inferioară a picioarelor pe pervazul de la fereastră și cu capul în jos. ”Agentul şef adjunct Paraschiv Marian Gheorghiţă a încercat să îl tragă pe bătrân înapoi pe fereastră, dar nu a reuşit şi a chemat urgent echipele de intervenţie. La faţa locului au sosit pompierii cu autoscara şi o ambulanţă„, a transmis IPJ Argeș.

„Agentul şef adjunct Tintoacă Andrei Marius a urcat în nacelă împreună cu un lucrător ISU Argeş la etajul 3 al blocului şi astfel s-a reuşit preluarea bătrânului şi coborârea sa în siguranţă”, a mai precizat IPJ Argeş.

Bătrânul a fost transportat la o unitate medicală din Pitești. Ar suferi de afecțiuni psihice

În vârstă de 88 de ani, bătrânul a fost dus în siguranță la spital. În prezent, este în afara oricărui pericol. Medicii susțin că bărbatul ar suferi de afecțiuni psihice. Cel mai probabil, în funcție de concluzia la care vor ajunge medicii, acesta ar urma să urmeze un tratament.